Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021

Δοξα Μελισσίου : Πρωταγωνίστρια και φέτος στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας




Διακρίνονται στην φώτο της φετινής ομάδας 



    Στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, το οποίο διεξάγεται σε δυο  ομίλους, ο 1ος με οκτώ ομάδες και ο 2ος με εννιά ομάδες, όπου λόγω αποχώρησης της ΑΕΚ Καρυώτισσας κι αυτός έχει οκτώ ομάδες και δυστυχώς έχει χάσει την αίγλη κα το ενδιαφέρον παλαιότερων ετών που συμμετείχαν 14-16 ομάδες και είχε τεράστιο ενδιαφέρον, μοιάζει περισσότερο με τουρνουά παρά με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως προσδοκούν οι φίλαθλοι της Πέλλας. Σε αυτά ήρθε να προστεθαί και απραξία για περισσότερο από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, που χειροτέρεψε την κατάσταση και δυστυχώς έκανε και κάποιες ομάδες να αδρανοποιηθούν.

   Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 στο 2ο όμιλο, μετέχει και πάλι με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως συνήθισε τα τελευταία χρόνια η ΔΟΞΑ Μελισσίου, με νέα Διοίκηση με Πρόεδρο το Βασίλη Παναγιωτίδη, Αντιπρόεδρο τον Ιωάννη Βασιλειάδη, Γραμματέα τον Αναστάσιο Βιάνα, Ταμία το Χριστόφορο Μαριορίδη και μέλη τους: Ακρίτα Αμανατιάδη, Βασίλειο Παυλίδη και Νικόλαο Ρεντάκη. Τεχνικός Διευθυντής ο έμπειρός παλιός ποδο-σφαιριστής και αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέου Μυλοτόπου και Εθνικού Γιαννιτσών, Κώστας Φάβας και  Προπονητή τον Ιωάννη Σετρέτη, παλιό ποδοσφαιριστή του Άρη και της Αναγέννησης Γιαννιτσών και βοηθό τον επίσης παλιό και πολύπειρο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου Παναγιώτη Φωστηρόπουλο.

   Η νέα Διοίκηση και το τεχνικό team, έβαλε ως στόχους:

  1. Τη δημιουργία μια Ομάδας οικογένεια,
  2. Την ανανέωση της ομάδας, με την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών απο Αθλητικές Ακαδημίες,
  3. Την ένταξη όλων των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Μελισσίου στην νέα ομάδα,
  4. Τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με μέσο όρο ηλικίας τα 22-23 έτη, που ναΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
  5.     Στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, το οποίο διεξάγεται σε δυο ομίλους, ο 1ος με οκτώ ομάδες και ο 2ος με εννιά ομάδες, όπου λόγω αποχώρησης της ΑΕΚ Καρυώτισσας κι αυτός έχει οκτώ ομάδες και δυστυχώς έχει χάσει την αίγλη κα το ενδιαφέρον παλαιότερων ετών που συμμετείχαν 14-16 ομάδες και είχε τεράστιο ενδιαφέρον, μοιάζει περισσότερο με τουρνουά παρά με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως προσδοκούν οι φίλαθλοι της Πέλλας. Σε αυτά ήρθε να προστεθαί και απραξία για περισσότερο από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, που χειροτέρεψε την κατάσταση και δυστυχώς έκανε και κάποιες ομάδες να αδρανοποιηθούν.
  6.    Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 στο 2ο όμιλο, μετέχει και πάλι με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως συνήθισε τα τελευταία χρόνια η ΔΟΞΑ Μελισσίου, με νέα Διοίκηση με Πρόεδρο το Βασίλη Παναγιωτίδη, Αντιπρόεδρο τον Ιωάννη Βασιλειάδη, Γραμματέα τον Αναστάσιο Βιάνα, Ταμία το Χριστόφορο Μαριορίδη και μέλη τους: Ακρίτα Αμανατιάδη, Βασίλειο Παυλίδη και Νικόλαο Ρεντάκη. Τεχνικός Διευθυντής ο έμπειρός παλιός ποδο-σφαιριστής και αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέου Μυλοτόπου και Εθνικού Γιαννιτσών, Κώστας Φάβας και Προπονητή τον Ιωάννη Σετρέτη, παλιό ποδοσφαιριστή του Άρη και της Αναγέννησης Γιαννιτσών και βοηθό τον επίσης παλιό και πολύπειρο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου Παναγιώτη Φωστηρόπουλο.
  7.    Η νέα Διοίκηση και το τεχνικό team, έβαλε ως στόχους:
  8. Τη δημιουργία μια Ομάδας οικογένεια,
  9. Την ανανέωση της ομάδας, με την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών απο Αθλητικές Ακαδημίες,
  10. Την ένταξη όλων των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Μελισσίου στην νέα ομάδα,
  11. Τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με μέσο όρο ηλικίας τα 22-23 έτη, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστεί στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας,
  12. Τη βελτίωση των εγκαταστάσεων-Αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου Μελισσίου, οι οποίες πράγματι με την προσωπική συνεισφορά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προηγούμενου Προέδρου κ. Χαράλαμπου Δημη-τριάδη ολοκλορώθηκαν και σήμερα τα αποδυτήρια του Συλλόγου είναι σε άριστη κατάσταση,
  13. Ο τελευταίος στόχος, είναι η αντικατάσταση της περί-φραξης του Δημοτικου Σταδίου και η αύξηση των θέσεων στην κερκίδα σε 200.
  14.     Η ενίσχυση του ρόστερ της Ομάδας μετά από προτάσεις του τεχνικού team, πραγματοποιήθηκε κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και η Ομάδα ενισχύθηκε με τους:
  15. Χατζόγλου Αναστάσιο
  16. Μερτζάνη Παναγιώτη
  17. Κουκουσιάρη Ευστάθιο
  18. Παναγιωτίδη Κυριάκο
  19. Πισμισάκη Αντώνιο
  20. Χατζηδάκη βασίλειο 
  21. Σιδέρη Βλαδίμηρο και
  22. Χατζηπαρασίδη Πέτρο
  23.  Ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές της Ομάδας, δημιουργώντας ένα νεανικό σύνολο που συνδυλαζει την εμπειρία και τη φρεσκάδα.
  24.    Στο τέλος του πρώτου γύρου όπου οι Μαυραετοί είναι αήττητοι και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις έχοντας την καλύτερη άμυνα και μια από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε όλα τα νεαρά ταλέντα που ενέταξαν στο ρόστερ της ομάδας.
  25.   Η ιστορική ΔΟΞΑ με μαθηματική ακρίβεια έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off του πρωταθλήματος διεκδικώντας την κορυφή, μαζί με τον Εθνικό Γιαννιτσών και την Πέλλα και μία εκ των ΔΟΞΑ Μανδάλου και Ολυμπιακό Γαλατάδων. 
  26.   Για την επίτευξη των στόχων αυτών, αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση, η ενίσχυση του ρόστερ με 2-3 έμπειρους ποδοσφαιριστές, έτοιμους να ενισχύσουν την προσπάθεια της Ομάδας.
  27.   Η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών των Χριστουγέννων θα διανείμει δέματα με τρόφιμα σε οικογένειες που χρήζουν Βοήθειας.
  28.   Τέλος, υπενθυμίζει στους φίλους της ότι η μεγάλη χριστου-γεννιάτικη κλήρωση με τα πλούσια δώρα της ΔΟΞΑς θα γίνει στις 29/12/2021 ,ε την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.
  29.   Η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου εύχεται σε όλους τους φιλάθλους ΚΑΛΑΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα