Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2021

Δόξα Μελισσίου : Σε φοβερή μέρα συνέτριψε 8-0 το Δαμιανό

 



       Η ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου, συνεχίζοντας τη σπουδαία φετινή της πορεία, μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση σάρωσε τον ΠΑΟΚ Δαμιανού με 8-0.

  Σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι νεαροί και ιδιαίτερα ταλαντούχοι μαυραετοί του Γιάννη Σερέτη, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο για 90΄, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη από τα άκρα, κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους φίλους τους που βρίσκονταν στο γήπεδο, κάνοντας πλήθος ωραίων φάσεων μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να παραβιάσουν οκτώ φορές την εστία  των φιλοξενούμενων.

   Τα  γκολ πέτυχαν:

Ο Χωραφάς στο 2΄ το 1-0

Ο ίδιος παίκτης  στο 4΄με δυνατό σουτ το 2-0,

Ο Κυζιρίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 17΄ πέτυχε το 3-0,

Στο 21΄ και πάλι ο Χωραφάς μετά από εξαιρετική συνεργασία όλης της επιθετικής γραμμής πέτυχε το 4-0,

Για να κλείσει το σκορ για το πρώτο ημίχρονο ο Γκότσης στο 41΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ (5-0),

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 51΄ ο Χωραφάς, μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα  του Ζούζουλα και δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 6-0.

Στη συνέχεια με ωραία ατομική προσπάθεια ο Ζούζουλας πέτυχε και δυνατό γωνιακό σουτ πέτυχε το 7-0 και

Στο 83΄ο Ζούζουλας και πάλι με δυνατό σουτ από το κέντρο του γηπέδου «κρέμασε» τον γκολκήπερ των φιλοξενούμενων, που βρισκόταν εκτός θέσης κι έγραψε το τελικό 8-0.

Η διαιτησία των κκ Δαργινίδη, Μιχάλογλου, Γαργάλα άριστη.

Από την ομάδα του Γιάννη Σερέτη ουδείς υστέρησε.

Η σύνθεση των νικητών (Γ. Σερέτης) Δεληχατζής, Μερτζάνης, Παναγιωτίδης, Βερβελές, Θεοδωρούδης, Κυζιρίδης (46΄Ζούζουλας), Χατζηπαρασίδης (46΄Χατζηδάκης), Γκότσης (46΄Σαρρής), Χωραφάς, Τζήμας, Πισμισάκης Ι, (46΄Πισμισάκης Α). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα