Δευτέρα, Απριλίου 04, 2022

Τρίκαλα Ημαθίας-Λευκίμμη 2-1 ."Φωνάζουν" για διαιτητική σφαγή και επεισόδια οι Κερκυραίοι ...

 



Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα 

kerkyra sportnews επικαλούμενη πληροφορίες από την πλευρά της ΑΕ Λευκίμμης


"Ηττήθηκε κατόπιν διαιτητικής "σφαγής" η ΑΕ Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα, η ΑΕ Λευκίμμης ηττήθηκε με σκορ 2-1 από το Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και πλέον δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό η παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα της Λευκίμμης κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με γκολ του Χρήστου Γαστεράτου, ενώ λίγο πριν το ημίωρο η ομάδα της Ημαθίας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αβραμόπουλου.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες μεταξύ , όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 75΄ ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδωσε εκ νέου πέναλτι στην ομάδα της Ημαθίας με τον Αβραμόπουλο να αναλαμβάνει και πάλι την εκτέλεση όμως ο Γκάκος επέλεξε τη σωστή γωνία. Στο 85΄ η ΑΕΛ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νίκου Πουλημένου. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χριστόδουλου Πανταζή. Στο 90+7΄ ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε τρίτο πέναλτι το οποίο ο Ζυγκερίδης μετουσίωσε σε γκολ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Οι άνθρωποι της ΑΕ Λευκίμμης αμφισβητούν και τα τρία πέναλτι, ενώ έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή Σιδηρόπουλο, ο οποίος χρέωσε την ομάδα με 11 κίτρινες και 4 κόκκινες (Πουλημένος, Πανταζής, Κωστακιώτης, Τσολάκης).

Με τη λήξη της αναμέτρησης ακολούθησαν άγριες συμπλοκές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, "φίλοι" των γηπεδούχων επιτέθηκαν στους ανθρώπους της ΑΕ Λευκίμμης με αποτέλεσμα 3 (οι δύο μέλη του Δ.Σ.) από αυτούς να διακομηστούν ως τραυματίες στο νοσοκομείο Βέροιας (ο ένας λιπόθυμος), μάλιστα γίνεται λόγος ότι κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και μαχαίρια. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση κροτίδων για να διαλύσουν τα έντονα επεισόδια.

Η ομάδα της Λευκίμμης αυτή τη στιγμή παραμένει στη Βέροια, καθώς κατατέθηκε μήνυση προς το διαιτητή της αναμέτρησης για ξυλοδαρμό και εξύβριση στον προπονητή της ΑΕΛ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα