Παρασκευή, Απριλίου 15, 2022

Η Δόξα Μελισσίου συγχαίρει τους πρωταθλητές Εθνικό Γιαννιτσών και Άρη Νησίου

 





        "Το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, με τη λήξη του Πρωταθλήματος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ΘΕΡΜΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, στους άξιους πρωταθλητές της Α1 και φίλα Σωματεία ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΑΡΗ Νησίου και ευχηθεί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ όποιον εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο της Πέλλας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

   Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, για την άριστη φιλοξενία και την πολιτισμένη και χωρίς ΒΙΑ διεξαγωγή των αγώνων.

   Ακόμη, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, την ΕΠΣ Πέλλας, και ιδιαίτερα το υπαλληλικό προσωπικό για την αγαστή συνεργασία.

  Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους διαιτητές του Συνδέσμου Πέλλας, οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στους αγωνιστικούς χώρους, πλήν ελαχίστων περιπτώσεων.

  Όμως, θα ήθελα να παρακαλέσω τη μικρή μειοψηφία των οπαδών -φιλάθλων ορισμένων ομάδων, για αυτοσυγκράτηση και αποφυγή κάθε λεκτικής ή σωματικής ΒΙΑΣ και όλοι μαζί να πάμε το βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο, στο θρόνο του, σεβόμενοι τους κανόνες και τους νόμους μέσα κι έξω από το γήπεδο.

  Φίλα σωματεία, σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια με τα οποία εκφραστήκατε για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έπαιξε η ιστορική μας ομάδα. Σκοπός μας είναι να αγωνιζόμαστε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σεβόμενοι αντιπάλους, διαιτητές και παράγοντες και να ικανοποιούμε τους λιγοστούς, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, φιλάθλους που έμειναν στα γήπεδα.

  Επειδή, όμως, ημπάλα δεν παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές, για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο των Μαυραετών έχει προγραμματίσει κάποιες δράσεις πολύ σημαντικές και χρήσιμες για την κοινωνία:

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2022. Διοργανώνει στην αίυθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Δ Μελισσίου ΗΜΕΡΙΔΑ  ΥΓΕΙΑΣ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, με θέματα: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Χρήση και Λειτουργία Απικιδωτή, με στόχο τη προστασία και Θωράκισητης ΥΓΕΙΑΣ των αθλητών, μαθητών και συνανθρώπων μας.

Στα πλαίσια της Φιλανθρωπικής δράσης, με την ευκαιρία του Αγίου και Μεγάλου Πάσχα, η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ ενισχύει με τρόφιμα κι άλλα αγαθά φτωχές οικογένειες σε συνεργασία με Βιομηχανίες  και Market της Πέλλας .

Mετά το Πάσχα θα οργανώσει Αιμοδοσία για τις ανάγκες ασθενών συνανθρώπων μας που χρήζουν ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

  Με την ευκαιρία του Αγίου και Μεγάλου Πάσχα ευχόμαστε σε όλο φίλαθλο κοινό της Πέλλας, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ."



                             Το  Διοικητικό Συμβούλιο

                                   ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα