Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Παραίτηση Φασουράκη: Ποιά είναι τα "περιστατικά αδιαφάνειας και ανισονομίας" και "τα συμφέροντα διαιτητικών κύκλων" στην ΕΠΣ Πέλλας που καταγέλλει?


-ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...
Ο Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας" στην ΕΠΣ Πέλλας Θανάσης Φασουράκης "άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου" χθες με την παραίτηση του καταγγέλλοντας "περιστατικά αδιαφάνειας και ανισονομίας" στην λειτουργία της Ενωσης , μπροστά στα οποία αδιαφόρησε ο πρόεδρος Αστέριος Αντωνίου "από εκλογική σκοπιμότητα" και "συμφέροντα διαιτητικών κύκλων" έναντι των οποίων τον καλεί "να ορθώσει ανάστημα"


Σε ποιά  όμως "περιστατικά" και "συμφέροντα" αναφέρεται  ακριβώς ο κ. Φασουράκης? Μήπως θα πρέπει να μας εξηγήσει λεπτομερέστερα "με ονόματα και διευθύνσεις" για να αποδειχθεί η οποία "σαπίλα" ενδεχομένως κρυβόταν από τον Φλεβάρη του 2014  στο ποδοσφαιρικό "Βασίλειο Δανιμαρκίας" του Νομού?
Εμείς απλά τον προσκαλούμε -προκαλούμε να επανέλθει γιατί ο αγνός και άδολος ποδοσφαιρικός κόσμος της Πέλλας και κυρίως τα σωματεία διακαιούνται να γνωρίζουν  τα "έργα και της ημέρες" των "΄άσπιλων" και "αδαμάντινων" υποτίθεται, στα χέρια των οποίων εμπιστεύτηκε πριν 2,5 χρόνια τις τύχες του λαοφιλέστερου αθλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα