Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

Ποιός φταίει για το "φιάσκο" με την συμμετοχή της Ζαπουνίδου στους Ολυμπιακούς του Ρίο? Μάλλον ο...Χατζηπετρής του ΣΕΓΑΣ !

Ποιός ευθύνεται για το φιάσκο της υπόθεσης Ζαπουνίδου και την διαφαινόμενη άδικη μη συμμετοχή της Αριδαιώτισσας πρωταθλήτριας του βάδην στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο , διερωτάται από την Παρασκευή η αθλητική ιστοσελίδα . Sportfeed που αποκάλυψε πρώτη το θέμα όπως και τα άλλα Μέσα που το αναδημοσίευσαν.



Ενα μάλλον ...αφελές  ερώτημα ωστόσο , όταν τις απαντήσεις καλείται να δώσει ο "αμαρτωλός" επί δεκαετίες τώρα ΣΕΓΑΣ των "Σεβαστήδων" των "δεινόσαύρων" Τεχνικών (ανευθυνο)υπευθύνων και αρχιπροπονητών, ο ίδιος ΣΕΓΑΣ που διαχειρίσηκε  με ανάλογη υποκρισία, στρουθοκαμηλισμό" και "Ποντιοπιλατισμό" τόσες και τόσες υπόθέσεις χρήσης αναβολικών και διεθνούς διασυρμού της χώρας στο εξωτερικό την τελευταία εικοσαετία.
Και δεν θα μπορούσε τώρα φυσικά να λειτουργεί διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν ,ακόμη και για πιό ...απλά εκ πρώτης όψεως θέματα όπως το ποιοί αγώνες αναγνωρίζονται από την ΙΑΑΦ για την εξασφάλιση αγωνιστικών ορίων πρόκρισης σε Ολυμπιάδα και ποιοί όχι ,έχοντας ως πρόεδρο έναν ..ουρανοκατέβατο στον χώρο "παραμυθά" δημοσκόπο που προβλέπει εκλογικά αποτελέσματα με απόκλιση...15 ποσοστιαίων μονάδων.
Ιδού λοιπόν η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για το "κόψιμο" της Ζαπουνίδου που ..απλώς επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Αλλά  ακόμη χειρότερα παραπέμπει την αναζήτηση των ευθυνών "μετά το Ρίο" όταν δηλαδή οι γνωστοί "πανηγυρτζήδες" της Ομοσπονδίας θα τρέχουν πίσω από κάποιον νέο Ολυμπιονίκη και θα ...καμαρώνουν "σαν γύφτικα σκεπάρνια" μπροστά στις κάμερες και τα φλας και σιγά μην καθήσουν να ασχοληθούν τότε ποιός έφταιξε και ...κάποια Ζαπουνίδου δε ταξίδεψε στο Ρίο

"Η IAAF ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ ότι η αθλήτρια μας Δέσποινα Ζαπουνίδου δεν μπορεί να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί το διεθνές μίτινγκ του Άλιτους, στο οποίο πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο δεν ήταν το 2015 (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια και τη φετινή χρονιά) ΕΑΑ Permit. 
Η ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε γι’ αυτή την εξέλιξη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί τρόπος η αθλήτρια να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 
Η ώρα της απόδοσης ευθυνών θα έρθει μετά το Ρίο. "

"ΚΑΝΟΝΙΚΑ" Η ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΟΕ

Οσο για το γεγονός ότι πολλά ΜΜΕ παρασύρθηκαν έχοντας το όνομα της Ζαπουνίδου στην ελληνική αποστολή , την ώρα που είχε προκύψει το θέμα του αποκλεισμού, ας ...όψεται η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής , η οποία μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής  περιελάμβανε ...κανονικά την άτυχη Αριδαιώτισσα Πρωταθλήτρια στην σχετική λίστα με τοις συμμετοχές

(http://www.hoc.gr/el/node/1763)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα