Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2018

Γιώργος Κάρτζιος :"Θέλω να σκοράρω στην Εδεσσα να δείξω ποιος είμαι και να δώσω απαντήσεις " !!












Δεν κρύβει την πικρία του για την μεταχείριση που είχε όσο βρισκόταν  στον Εδεσσαϊκό και πριν μεταγραφεί πρόσφατα στον Αλμωπό, ο 21 χρονος Γιαννιτσιώτης επιθετικός Γιώργος Κάρτζιος και δηλώνει ότι θέλει να δώσει ...απαντήσεις στο Κυριακάτικο ντέρμπι της πρώην και την νυν ομάδα του.
Μιλώντας σχετικά ο Κάρτζιος ανέφερε μεταξύ άλλων
"Εμεινα 1 χρονο στον Εδεσσαίκό και θα μπορούσα να δώσω περισσότερα , αλλά δεν το επέτρεψαν οι συνθήκες. Στον Αλμωπό με εμπιστεύεται ο προπονητής και δέθηκα με την ομάδα ,ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Θέλω να σκοράρω την Κυριακή για να αποδείξω ποιος είμαι να δώσω απαντήσεις στο γήπεδο" (...)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To ποιος είσαι και τι αξίζεις το έδειξες και με το παραπάνω ένα χρόνο στον Εδεσσαικό. Πήρες ευκαιρίες περισσότερες από κάθε άλλο ενώ δεν το δικαιούσουν. Αντί λοιπόν να επιτίθεσαι σε ανθρώπους που σε στήριξαν κοίτα να δουλέψεις για να βελτιωθείς γιατί σε βλέπω σε 2-3 χρόνια να παρακαλάς για κανένα χιλιαρικο τις αμπελιές και τον εθνικό

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι ακριβώς!Δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο και βγάζει και γλώσσα.Άλλος ένας από τους πολλούς που βγάζουν το κόμπλεξ τους με τον Εδεσσαϊκό.Καλή τύχη στην καριέρα σου και μακριά από μας.

Ανώνυμος είπε...

θα σας τραβήξει ένα περιποιημένο και θα είναι όλο δικο σας και θα πονάει πολύ άσχημα....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 5:43 μ.μ.,αν είσαι ο ίδιος ο Κάρτζος ή φίλος ή συγγενής του,δείχνεις ακριβώς το λόγο που ο τύπος δεν ταιριάζει στην ομάδα μας.Χαμηλό το επίπεδο...Επίσης πρέπει να σου πω ότι κανένας δε νοιάζεται για τον Κάρτζο,αμφιβάλλω αν θα τον θυμάται και κάποιος.Καλή συνέχεια στην καριέρα του,πιθανότατα σε κάποιο χωριό του κάμπου.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα πράγματα ο παίκτης ενας μέτριος παίκτης για α1 ...Για γ εθνική δεν το συζητάμε καν

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα