Σάββατο, Μαρτίου 10, 2018

Σήμερα το βράδυ η ''μεγάλη ώρα'' του Αερωπού στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Δούκα ( 19.30 ΕΡΤ 3) . Παν. Τζουβάρας : '' θα κάνουμε ότι καλύτερο για την πρόκριση'' (πλουσιο φωτορεπορταζ)


















Τον σπουδαιότερο αγώνα της ιστορία του στο ελληνικό χάντμπολ δίνει σήμερα το βράδυ ο Αερωπός Εδεσσας στην Γλυφάδα αντιμετωπίζοντας στις 19.30 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον Δούκα και ελπίζοντας  ο επόμενος ακόμη πιο σπουδαίος αγώνα του να είναι ...αύριο στο τελικό της διοργάνωσης
Η ομάδα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και το απόγευμα προπονήθηκε για λίγη ώρα στο ΔΑΚ της Γλυφάδας , ενώ βράδυ ενσωματώθηκε στην αποστολή και ο Σάνης Τζουβάρας.Ο τερματοφύλακας Τριανταφύλλου ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί την περασμένη Παρασκευή στον αγώνα πρωταθλήματος με το Φίλιππο και η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη
Στις τάξεις των παικτών ωστόσο υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την νίκη-πρόκριση , χωρίς πίεση και άγχος αφού και μόνο η πρόκριση της ομάδας στο F4 θεωρείται μεγάλη επιτυχία
Τέλος χθες  δόθηκε η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στην οποία εκπροσώπησαν τις 4 ομάδες οι προπονητές και οι αρχηγοί.
Από την πλευρά του Αερωπού και του Δούκα ειπώθηκαν τα εξής


Γιάννης Πηλαλίδης  «Εμείς σαν Αερωπός είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε μια τέτοια διοργάνωση και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Θέλουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στον τελικό και θέλουμε να το καταφέρουμε ώστε να γράψουμε την δική μας ιστορία σαν σύλλογος».
Παναγιώτης Τζουβάρας  «Θεωρούμαστε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης».




Δήμος Σαμαράς (βοηθός προπονητή Δούκα): «Ο προπονητής Κώστας Μπούνας απουσιάζει λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας τον Δήμο Γλυφάδας και όλους τους φορείς που δούλεψαν για να υλοποιηθεί η διοργάνωση. Ελπίζουμε να διεξαχθούν όλα ομαλά, να μην υπάρχουν τραυματισμοί για τους αθλητές και να γίνουν αγώνες διαφήμιση για το άθλημα. Έχουμε μάθει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο πρώτος αγώνας είναι κόντρα στον Αερωπό. Μακάρι να είμαστε η ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Γιώργος Μπάρμπας (τερματοφύλακας Δούκα): «Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και καλή επιτυχία στις ομάδες. Στον δεύτερο ημιτελικό αντιμετωπίζουμε τον Αερωπό που έχει δείξει ότι είναι μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μας στηρίζεται στον ενθουσιασμό και θέλουμε να βγάλουμε όλα αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο και να είμαστε οι νικητές στον ημιτελικό και την Κυριακή να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Το πρόγραμμα 
Σάββατο 10 Μαρτίου
1ος ημιτελικός: 17:15 Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (ΕΡΤ3)
2ος ημιτελικός: 19:30 ΑΣΕ Δούκα- Αερωπός Έδεσσας (ΕΡΤ3




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα