Σάββατο, Απριλίου 28, 2018

Α1 Ανδρών :Δημοσίευμα σε ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ , εμπλέκει τον Αερωπό Εδεσσας στην ευνοΪκή μεταχείριση της ΑΕΚ από την ΟΧΕ











Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ περιμένει την ΑΕΚ ως αντίπαλο στους ημιτελικούς της φετινής Α1 Ανδρών και σε χθεσινό δημοσίευμα της "ασπρόμαυρης"ιστοσελίδας "ΠΑΟΚ 24" που απηχεί και τις απόψεις του επίσημου συλλόγου , γίνεται λόγος για ευνοίκή μεταχείρισης της Ενωσης από την Ομοσπονδία, όσο αφορά τις ημερομηνίες ορισμού των αγώνων εμπλέκοντας σε αυτό με σαφείς αιχμέςκαι τον Αερωπό Εδεσσας που είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην α΄φάση των 'πλαίη οφ"
Αναλυτικά το κείμενο που υπογράφει ο Γιάννης Παρασκευαίδης


"'Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο χάντμπολ και πλέον περιμένει την ΑΕΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας ώστε να ξεκινήσουν οι μάχες για τα ημιτελικά.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες γίνονται... πολλά στα οποία ο κόσμος δεν έχει γνώση και μάλιστα στα όσα γίνονται, βάζουν ακόμα και... πλάτες ομάδες από την Μακεδονία, υπέρ της ΑΕΚ!

Τι εννοούμε;

Αρχικά θα πρέπει να σημειώσουμε πως... έπεσαν οι μάσκες στον Αερωπό Έδεσσας, μια ομάδα της Μακεδονίας, η οποία φανερά κάνει τα χατίρια της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη ήταν να γίνει κανονικά ο αγώνας ανάμεσα στον Αερωπό Έδεσσας και την ΑΕΚ και μετά το Σάββατο (05 Μαΐου) να ξεκινούσε η σειρά των ημιτελικών για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είχαμε αλλαγή στην ημέρα!

Και αυτό διότι ο Αερωπός Έδεσσας αποδέχτηκε το αίτημα της ΑΕΚ να παίξει την Δευτέρα (30/04) ώστε να είναι ξεκούραστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Αλήθεια οι άνθρωποι της Έδεσσας θα έκαναν το ίδιο για τον ΠΑΟΚ;;;


Πάμε και στα παρακάτω για να καταλάβει ο καθένας τι γίνεται ακόμα και στο χάντμπολ...

Κανονικά το παιχνίδι το πρώτο του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά είναι στις 05 Μαΐου, ενώ το επόμενο είναι στις 09 στην Αθήνα.

Ωστόσο επειδή η Ένωση παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι (12-13 του μήνα – χωρίς να έχει μετακίνηση), θέλουν το παιχνίδι το δεύτερο κόντρα στον ΠΑΟΚ να αναβληθεί αλλά όχι κατά μια εβδομάδα, αλλά για δυο εβδομάδες, δηλαδή το ματς να γίνει το 2ο στις 23 του μήνα, ώστε να είναι τελείως ξεκούραστοι!!!

Παρόλα αυτά βάση της προκήρυξης το 2ο ματς πρέπει να γίνει στις 9 όπως έχει αρχικά οριστεί ή στις 16, ενώ θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ για να γίνει αλλαγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ πιέζει τις τελευταίες ημέρες τους ανθρώπους της ΟΧΕ ώστε να γίνει αλλαγή στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ξεχνάνε ότι ο Δικέφαλος είχε παίξει μαζί τους ντέρμπι ημέρα Τετάρτη και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Σμύρνη καθώς είχε να δώσει δυο παιχνίδια στην Τουρκία...

Παράλληλα θα πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει, πως σε όλα τα προοδευτικά πρωταθλήματα όπως για παράδειγμα της Γερμανίας, καμιά ομοσπονδία δεν αναβάλει ή αλλάζει ημέρες στους αγώνες εάν κάποια συμμετέχει στην Ευρώπη."'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα