Τρίτη, Απριλίου 24, 2018

Απόφαση Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ :Ακόμα και οι...Μάου -Μάου θα τρόμαζαν από τους ''ανθρωποφάγους'' του Αθηνοκεντρικού κράτους, πόσο μάλλον ένας Σκουτέρ-ης (...)









Η επίτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε χθες την Εφεση του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ και έχρισ εέτσι την Ενωση πρωταθλήτρια 2017-18 στα "χαρτιά" 
Μια απόφαση βέβαι που δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού ακόμη και οι "Μάου-Μάου'' θα ...τρόμαζαν μπροστά στις απειλές , τους εκβιασμούς και την στυγνή προπαγάνδα που προηγήθηκε εν αναμονή της λήψης και της ανακοίνωσης της από το κράτος των  αδίστακτων "ανθρωποφάγων'' της Αθήνας
 Και της απροκάλυπτης πλέον διαπλοκής οιονομικών ,μιντιακών και πολιτικών συμφερόντων που κάνει τα πάντα για την διατήρηση κάθε σκήπτρου εντός Λεκανοπεδείου...
Χαρακτηριστικά της απόφασης είναι και συμπεράσματα της Επιτροπής Εφέσεων των κ.κ. Σκουτέρη, Βλάχου και Δεμέστιχα, από την προβολή των επίμαχων βίντεο που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ, όπως δημοσιεόνται σήμετα στον αθηναίκό Τύπο
«Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν επηρεαστεί από το κλίμα υψηλής εντάσεως και εκφοβισμού τους που είχε προκληθεί από την βίαιη είσοδο του Ιβάν Σαββίδη. Η ψυχική τους κατάσταση δεν τους επέτρεπε να επανέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επί μακρού χρόνου παραμονής στα αποδυτήρια, κάποιοι εμφανίζονται περιστασιακά να γελούν ή να συζητούν ή να χαιρετιούνται ή να τρώνε και να πίνουν ή να φωτογραφίζονται με κάποιον αστυνομικό που ασφαλώς τους το ζήτησε, δεν αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε πλήρη ψυχική ήρεμη κατάσταση όλοι οι ποδοσφαιριστές και αξιωματούχοι της ΑΕΚ, όπως ήταν πριν συμβούν τα περιστατικά που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή.
(…) Το ενδεχόμενο επανενάρξεως του αγώνα θα μπορούσε να λάβει επικίνδυνες διαστάσεις για την ασφάλεια της αποστολής της ΑΕΚ. Επομένως ήταν εύλογος ο φόβος και η ανησυχία τους.
(…) Δεν αποδεικνύεται ότι η οριστική διακοπή οφείλεται σε υπαιτιότητα της ΑΕΚ αφού δεν προκύπτει ότι αρνήθηκε μεθοδευμένα να εξέλθει για να κερδίσει τον αγώνα δικαστικά.
(…) Δεν προκύπτει ότι ο διαιτητής αποφάσισε την επανέναρξη του αγώνα και ότι κάλεσε με ρητή εντολή τις ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Από το οπτικό υλικό (χωρίς ήχο) προκύπτει ότι ο διαιτητής τεντώνει το αριστερό του χέρι αλλά δεν μετακινείται ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τον χώρο μπροστά του. Ο διαιτητής σφυρίζει δύο φορές με σύντομο τρόπο και κοιτάζει προς την κατεύθυνση των επιτελών της ΑΕΚ ώστε να έρθουν προς εκείνον. Κατά την κρίση της επιτροπής, τα δύο αυτά σύντομα σφυρίγματα ήταν για να προσέλθουν οι αξιωματούχοι της ΑΕΚ και όχι για να εξέλθουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο ίδιος ο διαιτητής δεν μετακινείται από την θέση του για να πάει προς τον αγωνιστικό χώρο.
Μετά τα δύο σφυρίγματα, κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνονται προς τον αγωνιστικό χώρο ενώ κάποιοι άλλοι παραμένουν στις θέσεις τους και οι συζητήσεις με τον διαιτητή συνεχίζονται. Ο Δημητριάδης συζητεί με τον διαιτητή σε έντονο ύφος χειρονομώντας και υψώνοντας τα χέρια, χωρίς να είναι όμως δυνατό να καταστεί γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Τότε ο διαιτητής οπισθοχωρεί πιο μέσα, στα αποδυτήριά του και κλείνοντας την πόρτα, χωρίς να κατευθυνθεί προς τον αγωνιστικό χώρο.
(…) Αν ο Κομίνης είχε δώσει ρητή εντολή για να εξέλθουν οι ομάδες, τότε σαφώς θα έβγαινε ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο.
(…) Οι αιτιολογίες του Κομίνη για την διακοπή είναι συνοπτικές, αλλά επαρκείς. Ειδικότερα, δεν θα μπορούσε να υποχρεωθεί η ΑΕΚ να εξέλθει για να αγωνιστεί μετά τα όσα έλαβαν χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου».
Τέλος, σε ό,τι αφορά το αίτημα του ΠΑΟΚ να κληθεί ο Κομίνης να καταθέσει, η Επιτροπή Εφέσεων λέει πως «πρέπει να απορριφθεί διότι από το αποδεικτικό υλικό κατέστη δυνατόν να διαμορφώσουμε άποψη για όσα συνέβησαν τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εντός των αποδυτηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα