Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2018

Ενοχή σιωπή από ΕΠΣ Πέλλας και Σύνδεσμό για την "σφαγή'' των "4" τοπικών διαιτητών και βοηθών από τους νέους πίνακες και το "βατερλώ" του Αντωνίου...















Η ιστορία της τοπικής διαιτησίας έγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την Παρασκευή 22/6 ότι επί ημερών Αντιπροεδρίας Αντωνίου στην ΕΠΟ και Προεδρίας του (φυσικά) στην ΕΠΣ Πέλλας τέσσερις διαιτητές και βοηθοί κορυφής στις Εθνικές Κατηγορίες σφαγιάστηκαν αβοήθητοι και τέθηκαν εκτός πινάκων ή υποβιβάστηκαν , οι περισσότεροιμάλλον αναίτια .
Ωστόσο τρια εικοσιτετράωρα μετά Ενωση και Σύνδεσμος Πέλλας εξακολουθούν να τηρούν στάση απόλητης και μάλλον ένοχης σιωπής ,χωρίς να έχουν εκδώσει ούτε μια ανακολινωση συμπαράστασης προς τα "θύματα" έστω και για τα μάτια του κόσμου...
Η "σφαγή" της Παρασκευής βέβαια αποτελεί προτίστως προσωπική ήττα και "βατερλώ'' του Αντωνίου στην Αθήνα αφού αποδεικνύει ότι η επιρροή του στα κέντρα των αποφάσεων είτε στο προσκήνιο είτε παρασκηνιακά είναι ανύπαρκτη , αλλά πως να τολμήσει η ΕΠΣ Πέλλας να εκδόσει κάποια ανακοίνωση διαμαρτυριας αφού θα πρέπει να στραφεί ουσιαστικά εναντίον μιας Διοίκησης της οποίας είναι ...εκλεκτό μέλος ο πρόεσρός της?
Οσο για τον Σύνδεσμο Διαιτητών μπορεί να έχει προσδεθεί στο "'άρμα"Του Αντωνίου εδώ και 4, 5 χρόνια προκειμένου να αποκτήσει να "ηνία " στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ και μπορεί επίσης να "μην δίνει δεκάρα" για την "καρατόμηση" του Γιάννη Σίπκα , ωστόσο οι άλλοι "3" δηλ. Χρ, Δεμερτζής , Σιδηρόπουλος και Κεσίσογλου θεωρούνται από τα πλέον αγαπητά και ..χαϊδεμένα παιδιά της "Οδού Κωνσταντινουπόλεως" οπότε  θα έπρεπε οι τωρινοί διοικούντες έστω και για τα μάτια του κόσμου (και για την ...ανεξάρτητη διαιτησία ρε γαμ...) να βγάλουν μια τυπική ανακο΄λινωση συμπαράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα