Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2018

Φοβερές καταγγελίες του εκδότη της εφημερίδας, F & M Voice Νίκου Μανεσιώτη :"Ο Μελισσανίδης με απειλησε ότι θα μου τινάξει το σπίτι στον αέρα" !!

























Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.fmvoice.gr,

Τη συνηθισμένη μέθοδο του εκφοβισμού επέλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να «απαντήσει» στην «F&M Voice» για το πρωτοσέλιδό της,..
που αποκαλύπτει το πρέσινγκ που δέχεται η Aegean Marine Petroleum από την αμερικανική Δικαιοσύνη και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.
Ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Μανεσιώτης, έγινε αποδέκτης ύβρεων και απειλών από τον επιχειρηματία. Σε τηλεφωνική κλήση από απόκρυψη, ο Δ. Μελισσανίδης με χυδαίες και πεζοδρομιακές εκφράσεις, που δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγουμε, απείλησε τον Νίκο Μανεσιώτη ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, "θα του τινάξει το σπίτι στον αέρα".
Η δημοσιογραφική έρευνα δεν φιμώνεται με ύβρεις και απειλές. Άλλωστε, η "F& M Voice" μπορεί να ανέδειξε το θέμα σε πρωτοσέλιδο, ως όφειλε λόγω της σημασίας του, αλλά δεν είναι το μόνο μέσο του πλανήτη που το δημοσίευσε. Αλήθεια, με αντίστοιχο τρόπο «απάντησε» ο Μελισσανίδης στους Financial Times;"'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα