Τετάρτη, Ιανουαρίου 02, 2019

Αντωνίου προς τους διαιτητές του Νομού "Είμαι στην ΕΠΟ για να σας προστατεύω , δικαιώθηκα στην υπόθεση Τσαχειλίδη" (...)











Μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΔ/ΕΠΣ Πέλλας για τους διαιτητές το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της τοπικής Ενωσης και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου βρήκε μάλλον την ευκαιρία να ..ξεσπάσει δηλώνοντας ότι βρίσκεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να προστατεύει τους διαιτητές του Νομού (....) και πως δικαιώθηκε στην υπόθεση Τσαχειλίδη με την απ'ολυση του τελευταίου α['π την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας
Προκαλεί απορίες ωστόσο γιατί ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε στο "περίφημο" επεισόδιο που είχε με τον Τσαχειλίδη σε μια "άσχετη" εκδήλωση της τοπικής διαιτησίας και ενώ όταν συνέβη αυτό "διαρρήγνυε τα ιμάτια του" στα ραδιόφωνα πως δεν υπήρχε κανένα προηγούμενο μεταξύ τους και ότι περνώντας ...τυχαία από τα γραφεία της ΚΕΔ μπήκε για να τους πει μια καλημέρα ....
Μήπως ήταν βαθύτερα λοιπόν τα αίτια της κόντρας των δύο ανδρών όπως είχε τονίσει εξ αρχής ο "Φ.Π" και όχι μια απλή καλημέρα ? Και "ποιούς " αλήθεια  μέσα από τον Νομό (διαιτητές και όχι μόνο...) θέλησε να  προστατεύσει ο κ. Αντωνίου από τον "κακό" Τσαχειλίδη με την επεισοδιακή εκείνη επίσκεψη του στην ΚΕΔ ?
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΕΠΟ δεν μπορεί ακόμη να νιώθει ιδιαίτερα ...δικαιωμένη από την απόλυση του Τσαχειλίδη , καθώς ο τελευταίος διεκδικεί με εξώδικο του αποζημίωση και για τα 5 χρόνια του συμβολαίου που είχε υπογράψει το 2017 ,ένα ποσό δηλαδή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (...)
Οσο για την ...προστασία που παρέχει  στους τοπικούς διαιτητές ο  κ. Αντωνίου εντός Νομού "μιλούν" από μόνες τους οι γελοίες έως ανύπαρκτες ποινές που επιβάλλει κάθε  Πέμπτη  η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας , όπου για παράδειγμα μια υβριστική συμπεριφορά με ...ολίγη σωματική επαφή αξιωματούχου ομάδας σε βάρος διαιτητή , τιμωρείται με ...έγγραφη επίπληξη και τα αντίστοιχα παραπτώματα ποδοαφαιριστών , με ...2 αγωνιστικές αντί για 1 (....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα