Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2019

ΕΠΣ Πέλλας :Εγγραφες επιπλήξεις ...ξανά για τα σοβαρά επεισόδια σε Δωροθέα και Σωσάνδρα , από την Πειθαρχική Επιτροπή









"Χάιδεψε" για πολλοστή φορά σωματεία της η ΕΠΣ Πέλλας στην "δύση" του 2018 , απαλλάσοντας τα ουσιαστικά για αοβαρά πειθαρχικά παραπτωματαστα οποία υπεπεσαν , με την αστεία όσο προκλητική για την σοβαρότητα των επεισοδίων ποινή της ...΄'εγγραφης επίπληξης
Πρ'οκειται συγκεκριμένα για την ομαδική σύρραξη που σημειώθηκε μεταξύ παραγόντων και φιλάθλων στον αγώνα Δωροθέα-Ορμα όπως και τις συμπλοκές με συμμετοχή και παικτών στην λήξη του παιγνιδιού Σωσάνδρα -Σαρακηνοί
Αναλυτικά οι χαρακτηριστικές  σχετικές αποφάσεις της Πειθαρχικής
 αποφάσεις 
"-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στο σωματείο ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ, ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 16-12-2018, μεταξύ των ομάδων ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΑΣΑΝΔΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ.

-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στο σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ, καθώς και στον εκπρόσωπό του κ. ΗΛΙΑΔΗΣ Κ., ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος τους αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 16-12-2018, μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ-Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ.
-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στο σωματείο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ, καθώς και στον εκπρόσωπό του κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Ι., ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος τους αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 16-12-2018, μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ-Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ."

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                      ΤΑ ΜΕΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                  ΔΕΛΕΠΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ


                                                                                                                ΤΟΠΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα