Τετάρτη, Απριλίου 17, 2019

ΕΠΣ Πέλλας :"Στρίμωξε'' τον τελικό Κυπέλλου,μεταξύ Στάυρωσης του Κυρίου ...αμνοεριφίων και ανοιχτής αγοράς και από πάνω βάζει και εισιτήριο ..10 ευρώ !!!









Αντί να λάβει υπόψη της τα μισοάδεια γήπεδα στα περισσότερα φετινά τοπικά ντέρμπι της Γ΄Εθνικής και να φροντίσει για την οργάνωση ενός πραγματικού τελικού σε ένα από τα κεντρικά Στάδια του Νομού και σε μια κατάλληλη ημερομηνία η ΕΠΣ Πέλλας "στρίμωξε" άρον-άρον τον φετινό τελικό τ Κυπελλου εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδων και μεταξύ Παθών του Κυρίου για τους θρησκευόμενους, ανοιχτής αγοράς για τους καταστηματάρχες και προετοιμασίας του πασχαλινού τραπεζιού για τις οικογένειες
Και επέλεξε μάλιστα το χωρητικότητας μόλις 300-400 καθημένων γήπεδο Γαλατάδων ,σαν να ομολογεί εκ των προτέρων την μικρή προσέλευση κόσμου .
Δεν υπολόγισαν  εξάλλου καν και το γεγονός ότι την ιδια μέρα στις 18.00 ο Αερωπός δίνει μεγάλο αγώνα "πλάιη οφ" στο χάντμπολ μέσα στην Εδεσσα  με αντίπαλο το Δούκα .άρα θα υπάρχει σοβαρό δίλημμα για τους φιλάθλους της πόλης , ενώ δεν τους "καίγεται καρφί" τέλος  στην Ενωση ούτε για την οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία , αφού ορισαν   γενική τιμή εισόδου στα ...10 ευρώ .
Ποσό δηλαδή με το οποίο ένας φίλαθλος μπορούσε προ διετίας να παρακολουθήσει  τον αγώνα της φάσης των "32'"του "Γιουρόπα Λιγκ" ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μια επισήμανση για την ΕΠΣ Πέλλας : Ο αντίστοιχος τελικός στη Φλώρινα γίνεται την Κυριακή . Φαίνεται οι Φλωρινιωτες είναι λιγότερο έξυπνοι από μας.... Κωφιδης Εδεσσα.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα