Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2021

Υπεραισιόδοξος ο Γ.Γ.Α "Υπάρχουν χρονικά περιθώρια για τον αθλητισμό "(...)



Με μια  υπεραισιόδοξη δήλωση  που παραπέμπει περισσότερο σε πολιτική "φανφάρα" και όχι σε πραγματικά δεδομένα ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς υποστήριξε χθες ότι υπάρχουν ακόμη χρονικά περιθώρια για την επανεκκίνηση σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό

Το εύλογο εύλογο ερώτημα ωστόσο είναι "πως" όταν η όποια προοπτική για επιστροφή των περισσότερων αθλημάτων και ομάδων  στις προπονήσεις ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες ,δεν συζητείται πριν από τον Μάρτιο και όταν τα περισσότερα πρωταθληματα είτε δεν έχουν ξεκινήσει καθολου είτε βρίσκονται μόλις στις πρώτες 2-4 αγωνιστικες τους

Πως πιστεύει αλήθεια ότι μπορεί να χωρέσει μια ολόκληρη αγωνιστική σεζόν μέσα σε 3-4 μήνες και με την υποσημείωση ότι από τον Μάιο οι χιλιάδες νεαροί αθλητές -μαθητές  θα έχουν σχολικές εξετάσεις ?

Θεωρεί ότι οι ερασιτέχνες αθλητές είναι ... μηχανές που θα μπορούν να αγωνίζονται 2-3 και 4 φορές την εβδομάδα αφού υπάρχουν πολλοί που παίζουν ταυτόχρονα σε 2-3 τμήματα του συλλόγου τους ?(Ανδρικό , εφηβικό, παιδικό π.χ)

Και με ποιούς υγειονομικούς όρους μπορεί να γίνει αυτή η επανεκκίνηση ,όταν απαιτούνται ... εκατομμύρια τέστ covid και τεράστια ποσά για το κόστος αυτών που δεν διαθέτουν φυσικά οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι?

Οι δηλώσεις του ΓΓΑ

 "Ο αθλητισμός θα παραμείνει ζωντανός μέσα στην πανδημία. Ο αθλητισμός πλέον, με ελέγχους, με τεστ και οργανωμένα, μπορεί να ξεκινήσει εφόσον το επιτρέψει η γενική εικόνα, υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ακόμη και τώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα