Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2021

Ξέσπασμα από τον αμυντικό του Εδεσσσαικού Τζιμογιαννη :"Πόσο ακόμα θα κάνουμε ατομική προπόνηση ?"

 


Σε δηλώσεις στην "ώρα των σπορ" ο κεντρικός αμυντικός του Εδεσσσαικού μίλησε για την παρατεταμένη διακοπή τού πρωταθληματος Γ Εθνικής και αναρωτήθηκε για ποστ ακομη οι παίκτες θα κάνουν ατομική προπόνηση.Τα όσα είπε

«Αυτό που βιώνει η χώρα είναι πρωτόγνωρο, εξυπακούεται λοιπόν ότι σε προτεραιότητα βρίσκεται η υγεία των ανθρώπων. Έχουν χαθεί τόσοι άνθρωποι και έχουν ταλαιπωρηθεί πόσοι ακόμα. Αυτή η πανδημία έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας. Έχει αλλάξει η ζωή μας.

Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εχουμε μείνει μακριά από αυτό που αγαπάμε. Θεωρώ, όμως, ότι κάποια λύση θα έπρεπε ήδη να έχει βρεθεί. Δεν γίνεται σε όλο τον κόσμο να έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα και εδώ να μην παίζουμε.

Συμφωνώ, βεβαίως, πως οι ανώτερες κατηγορίες έχουν προτεραιότητα, αλλά και σε εμάς πρέπει να βρεθεί μία λύση, γιατί είμαστε εδώ και τρεις μήνες σε απραξία. Μάλιστα, δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει! Ζούμε με μια ανασφάλεια, γιατί και οικονομικά είμαστε ξεκρέμαστοι.

Με όλα τα παιδιά που μιλάω, με συμπαίκτες και συναδέλφους, συμφωνούμε ότι πρέπει να μας δοθούν κάποιες απαντήσεις, για να γνωρίζουμε πως ακριβώς να κινηθούμε. Πόσο ακόμα θα κάνουμε ατομική προπόνηση και πόσο θα τρέχουμε μόνοι μας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα