Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

ΕΣΠΕΜ "Απορρίφθηκε η προσφυγή Πήγασου και Αρίωνα" Ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων







Με ανακοίνωση πυ εξέδωσε η ΕΣΠΕΜ γνωστοποιεί ότι απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η σε βάρος της προσφυγή των σωματείων της Πήγασου Κοζάνης και Αρίωνα Πτολεμαίδας για τον αποκλεισμό τους από τις φετινές διοργανώσεις λόγω χρεών . Ετσι ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή της α' Πανελλήνιας φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων όπου μετέχει ως κάτοχος του φετινού τίτλου ο Ικαρος Εδεσσας 
Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΜ
"Σε σχέση με το θέμα της προσφυγής των δύο σωματείων (ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ και ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ) εναντίον της Ε.Σ.ΠΕ.Μ, επειδή επιχειρείται η διαστρέβλωση των γεγονότων και η δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα παρακάτω:
            - Την 28/3/2017 λάβαμε με ΦΑΞ το διατακτικό της απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.), που απορρίπτει την κρινόμενη προσφυγή ως εκπρόθεσμη.
            - Υποχρεωθήκαμε, παρότι δεν επιθυμούμε να αντιδικούμε με τα σωματεία μας, να υπερασπιστούμε την ορθότητα και νομιμότητα της απόφασής μας να αποκλείσουμε από την κλήρωση των πρωταθλημάτων τα παραπάνω σωματεία και η τελική δικαστική κρίση μας δικαίωσε.
            - Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του και ο τελευταίος κριτής είναι η Δικαιοσύνη. Κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα να υβρίζει πρόσωπα, να προκαταλαμβάνει αποφάσεις και κρίσεις και να αναγορεύει τον εαυτό του σε ύψιστο κριτή, όσο μάλιστα αγνοεί τις νόμιμες διαδικασίες και τις πρακτικές των αρμοδίων Δικαστηρίων.
            - Είναι πράγματι λυπηρό να παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά μία συνεχή συκοφαντική και εξυβριστική επίθεση εναντίον της Ε.Σ.ΠΕ.Μ, των οργάνων και των εκπροσώπων της, που προάσπισε την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης και του συνόλου των σωματείων που ανήκουν στην δύναμή της.Αν κάποιοι επιμένουν να παραβλέπουν την πραγματικότητα, επειδή δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους, είναι ελεύθεροι να πράξουν ότι επιθυμούν αλλά και οι ίδιοι κρίνονται.
            Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΜ υπηρετούμε πιστά τη νομιμότητα και καλούμε όλα τα Σωματεία ανεξαιρέτως να σταθούν αρωγοί  στην προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση του αθλήματός μας αλλά και για να λειτουργούμε στοΠΛΑΊΣΙΟ του αθλητικού και κοινωνικού πολιτισμού και της νομιμότητας."

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα