Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

Επέστρεψε στην τετράδα και....περιμένει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης



Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης πέρασε με εμφατικό τρόπο σήμερα από την Πέλλα επικρατώντας με 1-4 του τοπικού Μ.Αλεξάνδρου και επανήλθε στην 3η θέση της βαθμολογίας.Σε απόσταση βέβαια 12 βαθμών από τον πρωτοπόρο Εδεσσαϊκό και βαθμολογικό όριο τους 7. για να συμμετάσχει στα "πλαίη οφ" 
ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος
Ετσι ο "πρίγκιπας" θα προσπαθήσει πλέον να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει  στο...όνειρο.στοχεύοντας πρωτίστως να κάνει το "5 στα 5" και αν ο Εδεσσαικός έχει "στραβοπατήσει" μέχρι τότε να τα παίξει "όλα για όλα" την τελευταία αγωνιστική στην Εδεσσα
Ο Απόλλων έχασε πάντως με σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο τον αρχηγό του Γιάννη Τσιρακίδη μόλις στο 15΄'
Τα γκολ Καραγιάννης 32 με πλασέ (0-1) και 68΄με κεφαλιά (1-3) Βεζυριαννόπουλος 32΄(0-2) Στάγκος 65΄με φάουλ (1-2) και Ευθυμίου 82΄(1-4) 
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: Βουδούρης, Παναγιωτέλης, Ιωσηφίδης, Ζώγας, Γεωργιάδης, Κατσαμακτσής, Μπουράκης, Σαλίκας (Ρέκος Ι.), Ρέκος Ι.Π.(62 Γκογκάλης), Σιάγκας (53 Κερανάρης) , Σιαματάς. 
ΑΠΟΛΛΩΝ  Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Αντωνιάδης, Μιχαηλίδης Πετρ.., Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Καραγιάννης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης (15 λ.τ. Βαμβακίδης), Βεζυριανόπουλος (81 Τσιόπτσης), Κίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα