Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Πρωτάθλημα Κορασίδων :Νίκη 3-2 ο Ικαρος Εδεσσας με την Αλεξάνδρεια




Οι Κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  νίκησαν το Σάββατο  ( 7/10/2017 ) στο ΔΑΚ της πόλης μας με σκορ 3-2 σετ την ομάδα της Αλεξάνδρειας, που ήρθε στην Έδεσσα για να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας παρά την μεγάλη διάθεση και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στην διάρκεια του αγώνα, δεν τα κατάφεραν γιατί είχαν την ατυχία να … πέσουν πάνω σε έναν εκπληκτικό Ίκαρο που ειδικά στα 2  σετ απλά … δεν παιζόταν και στο ταιμ-μπρεικ  έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα για την τελική επικράτηση.
Το 1ο σετ ξεκίνησε άσχημα  για τις Εδεσσαίες που το έχασαν με 21-25, στο 2ο και 3ο Σετ από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους οι Εδεσσαίες, αφού ασκώντας μεγάλη πίεση στο σέρβις χάλασαν την αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων,. Προσπάθησαν κάπως να αντιδράσουν στο τρίτο σετ ( 11-11, 17-14, 25-19 ), αλλά στο τέλος και πάλι το σετ είχε κριθεί υπέρ του Ίκαρου, με ένα μικρό ξέσπασμα πήραν μία διαφορά 4-5 πόντων την οποία διατήρησαν. Με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος συνέχισαν οι Εδεσσαίες και στο 4ο σετ, είχαν πάλι φοβερό ξεκίνημα αλλά στο τέλος από αβίαστα λάθη έχασαν το σετ (το 3-0 και 17-15 έγινε τελικά , 22-25). Στο 5ο σετ τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας δείχνοντας αξιοζήλευτη σοβαρότητα και  συγκέντρωση στο παιχνίδι τους επικράτησαν  ( 15 -13 ) και έκαναν το 3-2.

ΙΚΑΡΟΣ (Ρέτζιου Ευτυχία) : Τομόσογλου Θάλεια- Πέτκου Ερμιόνη -  Γκέντζη Μαρία –  Ιωαννίδη Αναστασία – Δελή Ελένη – Παντελαίου Μαρίνα – Ρέτζιου Άννα -Γκίνη Άννα – Βιτουλαδίτου Φωτεινή – Βιτουλαδίτου Χρυσούλα –  Τσουμάγκα Αναστασία-Νεκταρία–– Καρτσαμάρη Ραφαέλα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα