Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021

Το έχετε αντιληφθεί ? Η ανεύθυνη κυβέρνηση της Ν.Δ βγάζει την Δευτέρα στους δρόμους 1,5 πληθυσμού ,εν μέσω Πανδημίας

 





Η κυβέρνηση ως γνωστόν έχει ανακοινώσει "ελαφρά τη καρδία" άνοιγμα Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων για αυτήν  την Δευτέρα 11/1 ,η συγκεκριμένη μέρα πλησιάζει αλλά το μέγεθος του πληθυσμού της χώρας που πρόκειται να βγεί μαζικά στους δρόμους σε ένα πρωινό , μόνο αγωνία και τρόμο θα πρέπει να προκαλούν .

Τουλάχιστον στον υγειώς σκεπτόμενο και στοιχειωδώς υπεύθυνο μέσο πολίτη , αυτής της χώρας , γιατί στην σημερινή πολιτική εξουσία και τα παντός είδους επικοινωνιακά "εργαλεία" της, η λογική σκέψη  φαίνεται πως έχει πάει ...περίπατο,στον βωμό της εξυπηρέτησης άλλων σκοπιμοτήτων...

Τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί όμως την προσεχή Δευτέρα σε μια χώρα που μέτρησε μόλις χθές περίπου 1000 κρούσματα και η κυβέρνηση της αρνείται να απαντήσει υπεύθυνα επί πόσων τέστ και γενικότερα αποφεύγει να διενεργήσει μαζικά ημερήσια τέστ ,40-50 χιλιάδων ανά την επικράτεια ,για μην αντικρύσει την σκληρή πραγματικότητα των έργων της ?

Πάνω από 1 εκ. ίσως και 1,5 εκ. πληθυσμου θα βρεθεί από τις 7 το πρωι στους δρόμους . Μαθητές , δάσκαλοι , καθηγητές , φύλακες σχολείων και φυσικά γονεις και λοιποί κηδεμόνες αφού ένα ποσοστό 40% τουλάχιστον του συγκεκριμένου μαθητικού δυναμικού δεν μπορεί λόγω ηλικίας να μετακινηθεί ααυνοδευτο, λόγω ηλικίας.

Κι όλος αυτός ο κόσμος επιπλέον,μια μικρή χώρα δηλαδή ,θα πρέπει να ξαναμετακινηθει από τα σχολεία προς τα σπίτια του από τις 13.00 το μεσημέρι...

Από το σκληρό θεωρητικά λοκ ντάουν που θα ισχύει μέχρι την Κυριακή δηλαδή, θα πάμε ξαφνικά σε μαζική κυκλοφορία ενός 10-15 % του συνολικού πληθυσμού της χώρας μέσα  σε ένα  ένα πρωινό και λίγο μετά σε ένα μεσημέρι...

Αντιλαμβανόμαστε για τι συνωστισμούς και συγχρωτισμούς μιλάμε ? 

Σε δρόμους.πεζοδρομια μεσα μαζικής μεταφοράς, διαδρόμους και αίθουσες σχολείων και γραφεία δασκάλων και καθηγητών ?

Και ενώ μόλις πρίν λίγες ημέρες απαγορευόταν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι πάνω από 9 άτομα 2 οικογενειών ,τώρα θα στριμώχνονται επί ώρες ,σε μια τάξη όσο ένα ...σαλόνι σπιτιού ,20-25 παιδιά και ένας εκπαιδευτικός από ...20-25 διαφορετικές οικογένειες ?

Σοβαρολογούμε τώρα ?

Κι όλο αυτό το "πανηγύρι" θα στηθεί χωρίς την διενέργεια κανενός τέστ ή εμβολίου προηγουμένως , αλλά μόνο εκ των υστέρων και ξαφνικά σε ένα πρωινό? 

Και όλο αυτό θα  πρέπει να πιστέψουμε τώρα ότι το εμπνεύστηκαν και το ...σχεδίασαν πριν το εισηγηθούν στην κυβέρνηση , καταξιωμένοι καθηγητές λοιμοξιόγοι πανεπιστημιακού επιπέδου?

Σοβαρά τώρα? 

Και η ελληνική Κοινωνία  δέχεται αδιαμαρτύρητα τέτοιους εγκληματικους πειραματισμούς και εμπαιγμούς και αντί να ουρλιάζει σήμερα από οργή ...τρέχει  σε ναούς και ποτάμια για να πάρει αγιασμένο νερό και να ... ραντίσει μήπως και  ...ξορκίσει τους... καλικάντζαρους?

Συμβαίνουν αλήθεια στον 21ο αιώνα όλα αυτά ή ζούμε έναν σύγχρονο... μεσαίωνα τελικά ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα