Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

Ψηφίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 67 στον Κανονισμό Διαιτησίας της ΕΠΟ...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Τα "ψέματα τελειώνουν" για τους ιστορικούς πλην όμως αποδυναμωμένους εδώ και χρόνια από την ισχύουσα διεθνώς νομοθεσία του ποδοσφαίρου συνδέσμους διαιτητών ανά την επικράτεια ,μέσα στις επόμενες ημέρες .Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Π.Ο η εκτελεστική επιτροπή ψήφισε κανονικά την τροποποίηση του άρθρου 67 στον κανονισμό διαιτησίας , η οποία απαγορεύει ρητά και αυστηρά σε έναν διαιτητή να είναι εγγεγραμμένος σε άλλο φορέα , δηλαδή σύνδεσμο έκτος της τοπικής του Ε.Π.Σ .Εάν λοιπόν η τροποποίηση περάσει και από την επικείμενη γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο στις 24/6 , κανένας διαιτητής δεν θα μπορεί πλέον να είναι γραμμένος σε σύνδεσμο ,άρα ο φορέας αυτός θα οδηγηθεί σε κατάργηση. Κείμενο της τροποποίησης :
1.         Απαγορεύεται, επί ποινή άμεσης διαγραφής τους, η εγγραφή των διαιτητών σε οποιονδήποτε φορέα διαιτησίας που δεν είναι αναγνωρισμένος από την Ε.Π.Ο.
2.         Οι Ε.Π.Σ. δικαιούνται να παρακρατούν ποσοστό  από διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας για την κάλυψη μέρους των εξόδων ίδρυσης και λειτουργίας των σχολών για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση τους, ως ακολούθως:  α. Διεθνείς αγώνες: Είκοσι τοις εκατό (20%), από την αμοιβή, την μετακίνηση και την ημεραργία  β. Αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών: δεκαπέντε τοις εκατό (15%) από την αμοιβή και την ημεραργία γ. Αγώνες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και πρωταθλημάτων ευθύνης των Ε.Π.Σ.: Δέκα τοις εκατό (10%) από την αμοιβή και την ημεραργία. Η παρακράτηση θα αποδεικνύεται από την Ε.Π.Σ. και μόνο και θα αποτελεί προϋπόθεση επιλογής διαιτητή σε πίνακα εθνικής ή τοπικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα