Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Δηλώσεις Ταρινίδη για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων Γυναικών και Νεανίδων στο Αγρίνιο

Εντονο "χρώμα" Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών είχε το προπονητικό καμπ των εθνικών ομάδων Γυναικών και Νεανίδων Α' που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αγρίνιο , αφού πήραν μέρος σε αυτό ο προπονητής του "Μέγα" Αλέξανδρος Ταρινίδης ως ομοσποβδιακός τεχνικός και πέντε κορίτσια της ομάδας (Παρασκευαίδου, Ξηρίδη, Πυριτίδου, Φράγκου , Ανδρίτσου)
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ για το καμπ ο κ. Ταρινίδης τόνισε
«Κάναμε τρεις ημέρες προετοιμασίας, οι οποίες μας βοήθησαν σημαντικά στον προγραμματισμό που έχουμε σχεδιάσει με τον Μενέλαο Δανήλο, τους συντονιστές και την επιτροπή Εθνικών ομάδων.
Τελείωσε μία σεζόν, έχουμε πολύ όρεξη για την επόμενη, όπως και τα κορίτσια που έχουν δείξει μεγάλη διάθεση. Η προετοιμασία και τα φιλικά μας βοήθησαν να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τις νεάνιδες. Λόγω και των Πανελλαδικών εξετάσεων είχαν μείνει λίγο πίσω στην φυσική κατάσταση. Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε τα μονοήμερα καμπ και σε συνεννόηση με την ομοσπονδία θα κάνουμε και ένα καμπ προετοιμασίας περισσότερων ημερών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παναιτωλικό και όλους τους φορείς για την φιλοξενία και την δυνατότητα που μας έδωσαν να δουλέψουμε σε καλό επίπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα