Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

Στην "τελική ευθεία" ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Εδεσσαικού

Με την επιστροφή του Προέδρου από την Ιταλία και την ολοκλήρωση των δράσεων της Ακαδημίας ,η νέα Διοίκηση του Εδεσσαικού θα αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά τις επόμενες ημέρες στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού και αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας.
Στο μέτωπο των ανανεώσεων ανοιχτές παραμένουν ακόμη, οι υποθέσεις Λαφαζανίδη και Παπουλίδη με τον πρώτο να βρίσκεται πιό κοντά , ενώ άγνωστο είναι εάν θα υπάρξουν νέες επαφές και επαναπροσεγγίσεις με τον Τζούρτζο, τον Ουζούνη  και τον Μπαμπαλή.
Στα μεταγραφικά οι εκρεμμότητες είναι ακόμη πιο πολλές , αφού μόνο η απόκτηση του Ρέτζια έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ωστόσο οι Σαββίδης, Αποστόλου , Κιόρτσης θεωρούνται ήδη κλεισμένοι, ενώ βατές μοιάζουν και οι περιπτώσεις των Γκίνη, Ιωσηφίδη , όπως και των νεαρών Σφέτκου , Μαυρόπουλου. Επίσης αισιοδοξία υπάρχει και για τον 21 χρονο τερματοφύλακα Θανάση Βόλτση.
Αντίθετα έχει "κωλλύσει" το θέμα με τον Πληκαδίτη, ενώ αρνητική έκβαση είχε η πρώτη επαφή με τον επιθετικό Αγγελο Χαρμάνα. Τέλος στα υπόψιν υπάρχει και ο μέσος
Μπάρμπας που έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα στη Γ Εθνική με την Αναγέννηση προ διετίας , αλλά πέρυσι έπαιξε μετά τον Φλεβάρη , μόνο,στο Σταυροδρόμι .
Ακόμη η Διοίκηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πρόσληψη βοηθού-συνεργάτρη του Νασιόπουλου στο τεχνικό τημ , με φαβορί τον Μιχάλη Δαρδανελιώτη που άφησε θετικές εντυπώσεις πέρυσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα