Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Περιμένουν "κάτι" στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης από την Γ.Σ της ΕΠΟ?

Υστερα από δύο διαδοχικές άκαρπες Γενικές; Συνελεύσεις στις 13 και 15 Ιουνίου στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης , η επόμενη "απόπειρα" διεξαγωγής της αποφασίστηκε να γίνει 10 ημέρες μετά και ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα σε ότι έχει σχέση με την νέα σεζόν.
Επειδή ωστόσο από την μία , την "καθημερινότητα" του "επίσημου" ρεπορτάζ της ομάδας εξακολουθεί να απασχολούν  έντονα  οι εξελίξεις στην Γ Εθνική, παρά τον ξεκάθαρο βαθμολογικά φετινό υποβιβασμό της και από την άλλη μεσολαβεί μέχρι τις 27/6 η κρίσιμη "προεκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, μοιραία εύλογοι σχετικοί...συνειρμοί.
Μήπως δηλαδή οι άνθρωποι του Απόλλωνα τρέφουν κάποιες ελπίδες από υποσχέσεις "επιτείδιων" του χώρου για ενδεχόμενες αποφάσεις της ΕΠΌ που θα ευνοούν την παραμονή του στην Γ Εθνική...
Σενάριο ωστόσο που ξεπερνά και την ...επιστημονική φαντασία , διότι ακόμη και αυτή η "εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα" ΕΠΟ του Γκιρτζίκη , είναι αδύνατο μάλλον να μπορέσει να νομιμοποιήσει μια τέτοια ,,παράκαμψη νόμων και κανονισμών , αφού δεν θα της αρκεί όχι το περίφημο αυτοδιοίκητό της ΦΙΦΑ , αλλά ούτε και του Βατικανού ακόμη για κάτι "τέτοιο"
Οσο επιτακτικές και αν είναι οι προεκλογικές της ανάγκες


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν δεν έγιναν δύο Γ.Σ. αλλά μία. Απλά μεταφέρθηκε από την αρχική ημερομηνία της 13ης Ιουνίου, την 15η Ιουνίου. Δεύτερον δεν έχει υπάρξει ποτέ καμία υπόσχεση από κανέναν για ενδεχόμενη παραμονή της ομάδας, λόγο εκλογών της Ε.Π.Ο. και διαφόρων άλλων σεναρίων. Απλά επειδή αποφασίστηκε να γίνει επαναληπτική Γ.Σ. στην ομάδα, επιλέχθηκε αυτή να γίνει την Δευτέρα 27 Ιουνίου ώστε να υπάρξει χρόνος ζυμώσεων και διαβουλεύσεων, που τυχαίνει να συμπίπτει μετά την Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. μέσα από την οποία φυσικά και θα ξέρει το κάθε σωματείο οριστικά τι θα ισχύσει για την νέα αγωνιστική περίοδο (π.χ. άνοδος απευθείας του πρωταθλητή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κ.α.) που επηρεάζει σαφώς τον προγραμματισμό των ομάδων . Λύσανδρος Αμιτζόγλου

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα