Δευτέρα, Μαΐου 28, 2018

Μετά τον Χριστοδουλόπουλο και τον Χιμένεθ , εμπλοκή και με ...Κάιπερς στην ΑΕΚ "'Δεν θα πάω '' δηλώνει ο παίκτης !!










Ως κλεισμένη εμφανίζουν εδώ και ημέρες από την ΑΕΚ την απόκτηση τοτ νεραού Βέλγου κυνηγού Ούγκο Κάιπερς που σημείωσε φέτος 20 γκολ με τον Εργοτέλη στην Φούτμπολ Λίγκ.
Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του με χθεσινές δηλώσεις τους έδειξαν εντελώς αρνητικοί στην πραγματοποίηση της μεταγραφής , κάνοντας λόγο  μάλιστα (και αυτοί...) για "πιέσεις''
Πιο συγκεκριμένα μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του  ο Βέλγος επιθετικός τόνισε: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε».
Στην ίδια ιστοσελίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα