Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2019

Το ιστορικό Στάδιο Εδεσσας ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ πριν καν ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου και ο Εδεσσαίκός αδιαφορεί παγερά...ΓΙΑΤΙ? Δεν ενδιαφέρει την Διοίκηση του ότι η ομάδα θα μείνει άστεγη ,άγνωστο για πόσο ?







Απορίες και πολλά ερωτηματικά προκαλεί εύλογα η παγερή και  αδιάφορη στάση της Διοίκησης του Εδεσσαϊκού στην πρόσφατη είδηση για την υπογραφή απόφασης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με την συναίνεση και του Δημάρχου Εδεσσας βάσει της οποίας ξεκινά,άμεσα τους επόμενους μήνες η κατεδάφιση του Δημοτικού Σταδίου της πόλης
Γιατί άραγε τόση αδιαφορία από πλευράς του κορυφαίου συλλόγου της πόλης που είναι δεμένος και ταυτισμένος όσο κανένας άλλος με τον συγκεκριμένο χώρο?
Δεν νοιάζονται άραγε στην τωρινή Διοίκηση των βετεράνων  αν ότι η ομάδα κινδυνεύει να μείνει άστεγη και χωρίς φυσική έδρα , αφού το νέο Στάδιο του "Πασά Τσαίρ' δεν βρίσκεται ακόμη ούτε καν στα θεμέλια?
Η μήπως η παρουσία του Δημάρχου στο Δ.Σ αναγκάζει τον Πασσαλή και τους '"συν αυτώ" να  σιωπούν ?
Και καλά όλοι οι υπόλοιποι αλλά και ο Ταμίας του Εδεσσαϊκού και υποψήφιος Δήμαρχος δεν βγάζει λέξη ούτε αυτός?
Συμφωνεί δηλαδή και ...επαυξάνει να μείνει η Εδεσσα και οι πολίτες της  χωρίς Στάδιο ,επί χρόνια ολόκληρα , επειδή Γιάννου και Τζιτζικώστας θέλουν να κάνουν παιγνίδια προεκλογικών εντυπώσεων ?
Και τι  θέση παίρνει  εν τέλει άραγε ο Ταμίας του Εδεσσαϊκού ως  επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης  που είναι στον Δήμο και θα συνεχίσει μέχρι τον Σεπτέμβρη ?
Επικροτεί την κίνηση του Δημάρχου να γκρεμίσει άρον άρον ένα Στάδιο που αποτελεί δεκαετίες τώρα την "καρδιά" και την "ψυχή'' της αθλητικής και κοινωνικής ζωής του τόπου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα