Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019

Αντιπρόεδρε της ΕΠΟ ,ο Εδεσσαϊκός σε καλεί να υπηρετήσεις το ποδόσφαιρο "με εντιμότητα μακρυά από συναλλαγές, βιαιότητες και αναξιοπιστία" Το κάνει άραγε η Ομοσπονδία σου σε κάθε "ανάλογη" περίπτωση. ?











Στον επίλογο της χθεσινής του ανακοίνωσης και των όσων καταγγέλει ότι συνέβησαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας , εναντίον του προέδρου του Π.Πασσαλή, ο επίσημος Εδεσσαϊκός καλεί εμμέσως πλην σαφώς την ΕΠΟ (ως αρμοδιότερη τέτοια αρχή) να αναλάβει τις ευθύνες της ,αναφέροντας
 "Ο Εδεσσαϊκός θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με εντιμότητα το ποδόσφαιρο μακρυά από συναλλαγές, βιαιότητες και αναξιοπιστία. Περιμένουμε και από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν το ίδιο, διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο...".
Επί της ουσίας δηλαδή ο Εδεσσαίκός ζητά από την σημερινή  ΕΠΟ του προέδρου Γραμμένου και του Αντιπροέδρου Αντωνίου να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα πειθαρχικά μέτρα για όσα έγιναν σε βάρος την Κυριακή.
Μέτρα ωστόσο και ποινές που για να επιβληθούν θα πρέπει να φθάσουν ,στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ και οι σχετικές αποδείξεις για τα συμβάντα από τους εντεταλμένους της διαιτητές και κυρίως τον ορισμένο παρατηρητή αγώνα ,μέσω των εκθέσεών τους...
Και εδώ τίθεται το πρώτο "βασανιστικό'' ερώτημα? Τι 'είδους"παρατηρητές ορίζει η ΕΠΟ στα παιγνίδια της και κυρίως αυτά που οφείλει να θεωρεί "υψηλού κινδύνου" όπως το προχθεσινό ?
Κάποιους σοβαρούς ,ακέραιους και υπεύθυνους ανθρώπους που πηγαίνουν εκεί για να καταγράψουν την αλήθεια και να αποδώσουν δικαιοσύνη?
Η τους "πρώτους τυχόντες" από ...ημέτερες γειτονικές Ενώσεις επιλεγμένους με κάθε άλλο παρά αξιοκρατικά κριτήρια, που βλέπουν το λειτούργημα αυτό ως ευκαιρία για ταξιδάκια , εύκολα "μεροκάματα''και ...τσίπουρα και όταν έρχεται η ώρα να συντάξουν την έκθεσή τους φροντίζουν να αναφέρουν μόνο τα ...τυπικά ώστε να αποφεύγουν μπλεξίματα και ευθύνες ?
Και δυστυχώς συμβαίνει κατά κανόνα το δεύτερο οπότε  "έτσι" σίγουρα δε υπηρετεί με εντιμότητα το ποδόσφαιρο η ΕΠΟ του Αντωνίου του Γραμμένου και της ...παρέας τους
Αλλα και όταν΄φτάνουν όντως έως την  ΕΠΟ "τέτοια" ατράνταχτα στοιχεία , τα Πειθαρχικά της όργανα λαμβάνουν άραγε τις προβλεπόμενες ποινές ή κάνουν  εκπτώσεις?
Οσο για τον Εδεσσαϊκό έχει κάθε δίκιο να απαιτεί πειθαρχικές κυρώσεις για ότι υπέστη στην Βέροια ,αλλά για να υπηρετεί ένα σωματείο με ...εντιμότητα το ποδόσφαιρο ,θα πρέπει να ζητά την τήρηση των (πειθαρχικών ) κανονισμών ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ και σε κάθε ανάλογο περιστατικό βίας σε γήπεδο ΄η εντός... αποδυτηρίων. ΠΑΝΤΟΥ και όχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ μόνο 
Και ο νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα