Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019

Καταδικάστηκε για παιδεραστία πρώην βουλευτής της Ν.Δ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη !!!!










Ενοχος για υπόθεση πεδαιραστίας που είχε λάβει χώρα προ δεκαετίας στην Μολδαβία κρίθηκε ο άλλοτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αλλάκαι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Ν. Γεωργιάδης
Ο εισαγγελέας δέχτηκε τα όσα κατέθεσε στο περιοδικό Hot Doc, τα οποία έγιναν αργότερα και ένορκη κατάθεση στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, η μολδαβή δικηγόρος, Ναταλία Μπαϊράμ. Τόνισε ότι ήταν τα ίδια ακριβώς πράγματα
Θυμίζουμε πως η Έδρα δεν δέχτηκε να αναγνωστεί η ένορκη κατάθεση της δικηγόρου. Ο εισαγγελέας όμως στην πρότασή του, υποστήριξε ότι είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που μετέφερε στη δημοσιογραφική τους έρευνα η ομάδα του Hot Doc.
Ο εισαγγελέας τόνισε πως η στάση που κράτησε στην όλη υπόθεση, όπως κατέθεσε ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης κατά την απολογία του, όταν η υπόθεση έγινε γνωστή στα τέλη του 2010 και τον κράτησαν στο αεροδρόμιο, ήταν πρωτοφανής και αξιοπερίεργη.
«Δεν τον άγγιζε τίποτα», επισήμανε πολλές φορές.
«Αυτό είναι το αξιοποιήσιμο υλικό των καταθέσεων και συνεντεύξεων, που έγινε από την επικοινωνία ελλήνων και μολδαβών δημοσιογράφων. Δεν επετράπη η ανάγνωση άλλα είναι η ίδια», πρόσθεσε ο εισαγγελέας και συνέχισε: «Απολογούμενος ο Γεωργιαδης δεν αναφέρει τίποτα για τη διαδικασία δεν τον αγγίζει, τίποτα από το κατηγορητήριο δεν τον αγγίζει».
Τόνισε ακόμα ο εισαγγελέας: «Ο κατηγορούμενος Νίκος Γεωργιάδης, φρόντισε να μην εμπλακεί το όνομα του με κανέναν τρόπο περαιτέρω και σε οποιοιδήποτε νομική ενέργεια στη Μολδαβία.
Προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στην Μολδαβία,  για να μην εμπλακεί το όνομα του σε καμιά υπόθεση. Με όποιο νομικό τρόπο ή μέσο η όπλο είχε προσπάθησε να μην συνεχιστεί η να ανασυρθεί η υπόθεση εναντίον του στη Μολδαβια».
Το Δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη συγκεκριμένα: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. 
Επίσης του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχνώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.
Νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε δηλώσει: Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα