Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2019

Επιθέσεις από παίκτες της Βέροιας και ξυλοδαρμό Π. Πασαλή καταγγέλει ο Εδεσσαϊκός !











"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού καταγγέλλει όλα όσα συνέβησαν εις βάρος της ομάδας μας στην Βέροια.Καταγγέλλουμε τον ποδοσφαιριστή Μπακάλη ο οποίος εντελώς αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα επιτέθηκε στους ανθρώπους που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας.Καταγγέλλουμε τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας Μπακάλη,Μαραγκό,Κοντογουλίδη,Κυριακίδη οι οποίοι μετά την λήξη του αγώνα εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας.
Καταγγέλλουμε την αναίτια,άνανδρη και πισώπλατη επίθεση με γροθιές και κλωτσιές στον διάδρομο των αποδυτηρίων εναντίον του Προέδρου μας Πασσαλή Πέτρο.Δυστυχώς οι άνθρωποι της Βέροιας γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.Τέτοιες συμπεριφορές μόνο σε βασίλισσα δεν ταιριάζουν.Ο Εδεσσαϊκός θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με εντιμότητα το ποδόσφαιρο μακρυά από συναλλαγές,βιαιότητες και αναξιοπιστία.Περιμένουμε και από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν το ίδιο,διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο..".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στους ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΥΣ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ χθεσινούς "οικοδεσπότες "μας ένα πράγμα θα πω : Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ( κάπου , κάποτε θα ξαναβρεθούμε και θα τους μάθουμε τι θα πει ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ - ΦΙΛΑΘΛΗ συμπεριφορά στον αντίπαλο). Τώρα θα ήθελα να τονίσω ότι τα παιδιά μας μας κάνουν συνεχώς περήφανους το τελευταίο διάστημα με την αγωνιστικότητα , την αυταπάρνηση και τον αγωνιστικό εγωισμό που βγάζουν. Φυσικά με τη χθεσινή ΚΛΟΠΗ των δύο βαθμών τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα , ωστόσο εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας κερδίζοντας τα έξι τελευταία παιχνίδια και από κει και πέρα θα δούμε . Ας και έχουμε και στην πίσω πλευρά του μυαλού μας ότι και η τρίτη μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη . Γιατί στη δεύτερη θέση ( εάν δεν είμαστε εμείς ) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάποιο χωριό (Παλαιοχώρι ή Αγκαθιά ) τα οποία μπορεί φέτος να έχουν οικονομική άνεση ωστόσο αυτό δεν καθόλου σίγουρο για το μέλλον ... Τέλος θα αναφερθώ στους υπέροχους οπαδούς της ομάδας μας που μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στάθηκαν με άψογο / φίλαθλο τρόπο δίπλα στα παιδιά μας . ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ. Θα μου επιτραπεί όμως να αναφερθώ ξεχωριστά στον πιο ΑΓΝΟ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ οπαδό της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από τον φίλο Σαράντη Κιοσέογλου έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει και την ψυχή του για αυτή την ομάδα για πάνω από πενήντα χρόνια , την ενισχύει και οικονομικά (όσο μπορεί) και αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς τους νεώτερους .Χθες τον είδα στη φωτογραφία στο γήπεδο της Βέροιας με το χαμόγελο και το πάθος του να ενισχύει τα παιδιά μας Ο θεός να έχει καλά αυτό τον υπέροχο άνθρωπο για να δίνουμε τις μάχες μας από την κερκίδα . Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Κωφίδης Κ . Έδεσσα , 25/2/2019.
ΥΓ 1 Κάποια πράγματα που ακούω ότι δεν θέλουμε να ανεβούμε (εάν ισχύουν ) δεν είναι σωστά ( ας ανεβούμε εμείς και μετά θα βρεθούν οι λύσεις).
ΥΓ 2 Για να τα λέμε όλα κάποιοι παίκτες μας που τους στηρίξαμε πολλές φορές να προσέχουν τη συμπεριφορά τους στους οπαδούς μας .

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα