Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Νίκη ...πρωταθλήματος ο Αλμωπός 1-0 τον Καμπανιακό


Σε ένα παιγνίδι με έντονη "οσμή" και "γεύση"πρωταθλήματος Γ Εθνικής τουλάχιστον στα 2/3 της διάρκειας του ο Αλμωπός νίκησε με 1-0 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Αριδαίας τον Καμπανιακό, έχοντας καλή απόδοση κατά διαστήματα αλλά και κάποιες αδυναμίες στα μετόπισθεν .
Ο Ζαρογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ στο 33 μετά από ανατροπή εντός περιοχής σημείωσε το γκολ π[ου έκρινε την αναμέτρηση και αφού νωρίτερα οι φιλοξενούμεν οι είχαν χάσει καλή ευκαιρία με τον Σαπανίδη. Στο 44΄έγινε μια φάση που λίγο έλλειψε "να τινάξει στον αέρα" το φιλικό όταν οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ σε μια πτώση του Μπάλλιου εντός περιοχής και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος  απέβαλλε από τον πάγκο τον ...εκρηκτικό προπονητή της ομάδας κ. Κερλίδη εν μέσω έντασης και πολλών "γαλλικών"
Στο Β μέρος ο Καμπανιακός είχε δοκάρι στο 55΄και ο Αλμωπός ένα συρτό σουτ λίγο άουτ του Κοβάτση στο 70' για να πέσει ο ρυθμός στο υέλος εξαιτίας των πολλών αλλαγων εκατέρωθεν

ΑΛΜΩΠΟΣ Μένιος (70΄Καραγιαννίδης), Κιουλτσόπουλος( 60΄Σιδηρόπουλος) ,Παπασυμεών (70΄ Κουτρούμπαλος), Παπαζούδης, Μουρατίδης (50΄Αβραμίδης), Ζαρογιάννης( 55΄Γ. Ελευθεριάδης,Διαμαντίδης(55΄Τσιμτσιρίδης), Κοβάτσης(80΄Σιδώρης), Καπουσούζης(70΄Καραγιαννίδης), Λάζαρος Ελευθεριάδης( 55΄Θ. Ελευθεριάδης), Παντελίδης ( 60΄Μιχαηλίδης) 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  Κηπουρός, Γιαννόπουλος, Τσακίρης, Μενικάλι, Λεφίδης, Στεφανίδης, Σαοανίδης, Προβατίδης, Μπάλιος, Κουντουράς , Υψηλός. Στο β΄έπαιξαν και οι Μπούκης, Κασαπίδης, Αριζανίδης, Παρτούζης Βουδούρης , Τσότσκας, και Ραπτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα