Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

Πρόταση ΔΕΑΒ στον Κοντονή για αναβολή έναρξης της Σούπερλιγκα



-ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ"
Η Διαρκής Επιτροπή Καταπολέμησης της Βιας (ΔΕΑΒ) ανέλαβε δράση χθες και εισηγείται σύμφωνα με πληροφορίες   της έγκυρης αθλητικής ιστοσελίδας  SDNA την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος  Σούπερ Λίγκας , στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, επικαλούμενη άρθρο το οποίο προβλέπει ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργού «που εκδίδεται μετά από εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. και της ΕΛ.ΑΣ., μπορεί για λόγους δημοσίας τάξης ή δημοσίου συμφέροντος να αποφασίζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις:

α. η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή η χρονική μετάθεση οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης,
β. η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην έδρα αντίπαλης ομάδας, διαρκώς ή προσκαίρως,
γ. η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής μιας αθλητικής εκδήλωσης,
δ. η λήψη κάθε πρόσφορου προληπτικού μέτρου, αν τούτο απαιτείται για την αποτροπή επεισοδίων.

Ο κ. Κοντονής προσκόμισε στη ΔΕΑΒ α) την επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπ. Γεωργουλέα, και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει του τακτικούς δικαστές μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας κινείται στα όρια της αυθαιρεσίας καλώντας τους δικαστές να μην δεχθούν να μετακινηθούν, όπως η απόφαση της ΕΠΟ ορίζει και β) τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τις επιλογές διαιτητών Σούπερ Λίγκας που έκανε η ηγεσία της ΕΠΟ και με οξείς φράσεις δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  παρόμοια με αυτήν της ΔΕΑΒ είναι και η εισήγηση της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα