Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Πρώτη "πρόβα" Πρωταθλήματος σήμερα για τον Αλμωπό στην Αριδαία με τον Καμπανιακό(18.00)


Υστερα από 4 φιλικά με ομάδες ανώτερων ή κατώτερων κατηγοριών , ο Αλμωπός δίνει σήμερα Τετάρτη το πρώτο του "τεστ"προετοιμασίας  επιπέδου πρωταθλήματος  Γ Εθνικής , υποδεχόμενος στις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας τον Καμπανιακό.
Μια ομάδα από τις πιο σταθερές του  1ου Ομίλου , την τελευταία διετία , αλλά με πολλές απώλειες παικτών το φετινό καλοκαίρι που την έχουν αποδυναμώσει εμφανώς. Στην τεχνική ηγεσία της βρίσκεται ο Ημαθιώτης Κερλίδης που προσπαθεί να διαχειριστεί ένα πολυάριθμο αλλά όχι τόσο ποιοτικό "ρόστερ"  30 και πλέον ποδοσφαιριστών, με πρώτα αγωνιστικά δείγματα δύο φιλικές ήττες εντός από Πύδνα Κίτρους (0-3)  και Θερμαικό (1-2)
Οσον αφορά τον Αλμωπό ,ο Γιώργος Τυριακίδης ίσως επιχειρήσει για πρώτη φορά σήμερα και 2,5 εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος μια "πρόβα" βασικής ενδεκάδας, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο και απέναντι σε έναν αντίπαλο κοντά στον "μέσο όρο" δυναμικότητας των φετινών ομάδων του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.
Σε ότι αφορά την επίθεση τέλος αναμένεται να επιστρέψει ο Καραγιάννης , ενώ χρόνος  συμμετοχής θα δοθεί σίγουρα και στον "υπό μεταγραφή " Σιδηρόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα