Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

"Γαντζωμένοι" στην εξουσία οι υπόδικοι της ΕΠΟ και ο Γκιρτζίκης, δεν αρχίζουν τα πρωταθλήματα


Γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας και συνάμα  θρασύτατοι και αδίστακτοι ενώπιον τόσο  της ελληνικής Δικαιοσύνης όσο και της προιστάμενης Αρχής τους ΦΙΦΑ, οι 6 υπόδικοι αξιωματούχοι και σύμβουλοι της ΕΠΟ ,"άλλαξαν τα ρούχα" τους απλώς σαν ...Μανωλιοί στο χθεσινό Δ.Σ και ...φυσικά εκείνος που παρέμεινε πρόεδρος ήταν ο αμετανόητος και επικίνδυνος πλέον Γκιρτζίκης
Πάντως από την στιγμή που επιδόθηκε το δικαστικό βούλευμα την προηγούμενη Παρασκευή έχουν 15 ημέρες προθεσμία οι κακουργηματικά κατηγορούμενοι να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να κηρυχθεί έκπτωτο όλο το Δ.Σ της ΕΠΟ. Οι αποχωρήσεις – αλλαγές στο προεδρείο της ΕΠΟ αφορούν τους Τοπολιάτη, Μαζαράκη.Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης, παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), όπως παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), τον οποίο διαδέχθηκε ο Δαμιανός Γαβριηλίδης. Επίσης ορίστηκε Γ' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Παππάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση ήταν κενή από τον προηγούμενο Μάιο, όπου είχε παραιτηθεί ο Παναγιώτης Δημητρίου Συνπλικά οι 6 υπόδικοι, κατηγορούμενοι για την «Κάρτα Υγείας» είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ), Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος) και Νίκος Προύντζος (μέλος).
ΚΟΝΤΟΝΗΣ"ΜΕ ΤΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ"
«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη.Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα