Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

Καταδικαστική "γκέλα" του Εδεσσαϊκού 1-1 με τα Κουφάλια









Σε καταδικαστική για τον στόχο της 2ης θέσης "γκέλα"υπέπεσε πριν λίγο ο Εδεσσαϊκός στην έδρα του παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον "πεσμένο" ΠΑΟ Κουφαλίων.Τα γκολ Μεταξάς 11΄(1-0) Ζαγναφέρης 23' (1-1)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για άνοδο είναι τα μούτρα τους

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Με μία λέξη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Και αυτό έχει να κάνει βέβαια με το γεγονός πως τα άλλα αποτελέσματα ήταν φοβερά ευνοϊκά για μας. Αποδεικνύεται τελικά ότι δεν είχαμε το ειδικό βάρος για την άνοδο ( αντίθετα με όσα πίστευα και έλεγα) . Η χθεσινή εμφάνιση ήταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ της χρονιάς ( χειρότερη ακόμα και από αυτήν με την Αγκαθιά αφού εκεί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος). Είναι απίστευτο σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο μόνος πραγματικά διακριθείς να είναι ο τερματοφύλακάς μας που μας έσωσε από μια ντροπιαστική ήττα ( αν και η ισοπαλία είναι εξίσου ντροπιαστική) . Αν και δεν έχει νόημα θα ήθελα να αναφέρω τρεις παράγοντες που κατά τη γνώμη μου έπαιξαν ρόλο στο χθεσινό ναυάγιο:
1) Τεράστια ευθύνη έχει ο προπονητής μας γιατί κατέβασε την ομάδα με το σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τον Παπαδημητρίου δεξί χαφ - εξτρέμ και τον Λαφαζανίδη σέντερ φορ . Το σύστημα αυτό ΦΩΝΑΖΕ από μακριά ότι δεν λειτουργούσε , η ομάδα ούτε κίνηση είχε από τα πλάγια ούτε δύναμη στο κέντρο της επίθεσης . Όταν με αργοπορία το κατάλαβε αντί να προχωρήσει σε αυτονόητες κινήσεις που ήταν η είσοδος του Ντόγου και του Τσιάκαλου μαζί με ταυτόχρονη μετατόπιση του Παπαδημητρίου στο κέντρο της επίθεσης έκανε το εκπληκτικό να βγάλει τον Αβραμίδη επειδή φοβόταν μήπως φάμε δεύτερο γκολ και το χειρότερο να βγάλει τον μόνο χαφ και τον μόνο επιθετικό που μπορούσαν κάτι να δημιουργήσουν ( Τούφα - Παπαδημητρίου) αφήνοντας μέσα τον Λαφαζανίδη που ο άνθρωπος φαινόταν ότι είχε μείνει από δυνάμεις και τον αρνητικό χθες Ταουσιάνη. Αποτέλεσμα να μην κάνουμε ούτε μισή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.
2) Χθες μπαίνοντας στο γήπεδο δυο - τρία λεπτά πριν την έναρξη ειλικρινά αναρωτιόμουν αν μπήκα σε γήπεδο ή σε νεκροταφείο . Ούτε μεγάφωνα , ούτε ατμόσφαιρα, ούτε τίποτα . Σε μια τόσο χάλια μέρα . μέσα σε μια ανυπόφορη ζέστη οι παίκτες μας δεν είχαν την παραμικρή στήριξη από την κερκίδα Μεγάλη η ευθύνη της διοίκησης στο θέμα αυτό.
3) Η συμπάθεια και η εκτίμηση προς τον φυσικό ηγέτη μας Βαγγέλη Μεταξά είναι δεδομένη αλλά η ευκαιρία που ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ έχασε χθες αποδεικνύεται ΜΟΙΡΑΙΑ για όλη τη χρονιά . Όταν φίλε Βαγγέλη είμαστε μισό μέτρο από την εστία με εξουδετερομένο τον τερματοφύλακα , ΔΕΝ κάνουμε τρίπλες για να αποδείξουμε το ο,τιδήποτε απλά πετάμε τη μπάλα στα δίχτυα και τελειώνουμε . Σε μια τόσο κακή μέρα τέτοιες ευκαιρίες ΔΕΝ σπαταλούνται.
Αν και δεν έχει σημασία , ούτε αποτελεί το παραμικρό άλλοθι το γκολ του Μεταξά στο τέλος ήταν πεντακάθαρο ( παίζανε και οι δύο ώμο - ώμο) . Τελικά το μόνο ευχάριστο από τη φετινή χρονιά είναι είναι ο Δημήτρης Πασσαλής. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγγνώμη για την πολυλογία μου. Κωφίδης Κ. Έδεσσα

Ανώνυμος είπε...

Πάρε και το Ουέφα προ και ανέλαβε προπονητής χαχαχαα

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να πω μόνο,αν ο Εδεσσαϊκός είχε άλλους 10 σαν τον Κυριάκο τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για την ομάδα μας.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα