Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2019

Αερωπός MANDYNAMIC :Εντυπωσιασμένος , ο μεγάλος χορηγός , επιβραβεύει την ομάδα για την νίκη επί του Δούκα και ενόψει Διομήδη !









Εντυπωσιασμένος έμεινε ο μεγάλος χορηγός του Αερωπού MANDYNAMIC κ. Νίκου από την εμφάνιση της ομάδας , την μεγάλη νίκη  33-20 επί του Δούκα αλλά και την μαζική  προσέλευση κόσμου και ειδικά οικογενειών και παιδιών στο ΔΑΚ το βράδυ του Σαββάτου
Αυτό τον ώθησε άμεσα να δώσει εξτρα χορηγία  για την κατάκτηση της 4ης θέσης και του ευρωπαικού "εισιτήριου" ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης που ακολουθεί στο Αργος με το Διομήδη για την τελευταία αγωνιστική τη κανονικής περιόδου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα . Υπέροχη η εικόνα της ομάδας μας το Σάββατο που μας έκανε για μια ακόμα φορά ιδιαίτερα περήφανους με την αγωνιστικότητα , το πάθος , την ποιότητα , την ομορφιά του χάντμπολ που αποδίδει . Για μια ακόμη φορά υποκλινόμαστε στα παιδιά μας και τα ευχαριστούμε . Ένα δείγμα της αξίας τους είναι ότι σε ένα αγώνα που βάλαμε 33 γκολ ο πρώτος σκόρερ είχε μόλις 5 απόδειξη του φοβερού πλουραλισμού που υπάρχει . Καλό τελείωμα κανονικής περιόδου στο Άργος ( με προσοχή και συνέπεια) .
Ωστόσο θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στο σημαντικότερο γεγονός που συμβαίνει σχετικό με την ομάδας αυτό τον καιρό και είναι φυσικά η εμφάνιση ενός πραγματικά σημαντικού χορηγού ( χωρίς σε καμία περίπτωση να υποτιμώ ή να μειώνω στο ελάχιστο προηγούμενες χορηγικές προσπάθειες στα χρόνια της κρίσης όπως της εταιρείας του επιχειρηματία της Έδεσσας Δημήτρη Χριστάκη που πρόσφεραν ανυπολόγιστη βοήθεια στις σκληρές αυτές εποχές). Με τον τωρινό χορηγό όμως που το όνομα του μπήκε δίπλα στο όνομα της ομάδας φαίνεται ότι ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Κινήσεις όπως η δωρεάν είσοδος στα παιχνίδια με Νίκαια και Δούκα είναι πραγματικά πρωτοποριακές και έχουν μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην μικρή κοινωνία της πόλης μας (βλέπαμε στο παιχνίδι του Σαββάτου ολόκληρες οικογένειες που λόγω της κρίσης σίγουρα δεν θα μπορούσαν να βρεθούν στο γήπεδο να χαίρονται και να βοηθούν με όμορφο τρόπο την ομάδα μας). Άποψη μου επίσης είναι ότι η χορηγική αυτή προσπάθεια έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους παίκτες μας που τους βλέπω μέσα στον αγώνα ήρεμους , χαμογελαστούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Για να μην μακρηγορώ και κουράζω εύχομαι η συνεργασία αυτή να έχει μεγάλο χρονικό εύρος για το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία , Κυριάκος Κωφίδης Έδεσσα.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα