Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019

Εδεσσαϊκός :Απογοητευμένος από την ισοπαλία και...ενοχλημένος με το πάθος των Κουφαλίων στο τέλος ο Πασσαλής !











Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή για το οδυνηρό τελικό 1-1 μετά την λήξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Κουφαλίων , στα αποδυτήρια του Σταδίου ο πρόεδρος του Εδεσσαίκού Πέτρος Πασσαλής , πολύ περισσότερο δε στο άκουσμα των απωλειών που είχαν Παλαιοχώρι και Μελίτη στα δικά τους παιγνίδια
Ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου πάντως έδειξε ενοχλημένος και από το "υπέρμετρο πάθος"με το οποίο αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι , παρότι δεν είχαν βαθμολογικούς στόχους .
Οι τελευταίοι πάντως διαφωνούσαν υποστηρίζοντας ότι έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα και σκοπιμότητες θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα γοήτρου στην έδρα ενός ιστορικού αντιπάλου όπως ο Εδεσσαϊκός

5 σχόλια:

GoodNightRedSide είπε...

Δηλαδή, σύμφωνα με τον Γιαννιτσιώτη πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, θα έπρεπε τα Κουφάλια να κάτσουν και να χάσουν. Ωραία η λογική ενός πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, καθώς μάλλον έτσι λειτουργούσε όταν αγωνιζόταν σε Ολυμπιακό και Άρη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο θα ήθελα να πω στον πρόεδρο μας ότι εμείς οι οπαδοί ειδικά στη θύρα 3 μετά τον αγώνα ήμασταν τόσο πικραμένοι και εξοργισμένοι από την άθλια εμφάνιση που δεν είχαμε κουράγιο για διαμαρτυρίες ούτε για ΔΙΚΑΙΕΣ αποδοκιμασίες στους παίκτες μας. Πολύ περισσότερο να πούμε το ο,τιδηποτε για τον αντίπαλο μας που όντως αγωνίστηκε καθαρά , τίμια και για αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια. Θα ήθελα μόνο να αναφερθώ στον συντάκτη του προηγούμενου σχολίου και να του πω ότι αγαπητέ κύριε εμείς οι Εδεσσαιοι οπαδοί ούτε μυξοκλαιμε ούτε διαμαρτυρόμαστε όταν δεν έχουμε δίκιο και ξέρουμε και να χάνουμε και να αναγνωρίζουμε την αξία των άλλων. Οπότε τα διάφορα σχόλια σας για την πόλη και τους ανθρώπους μας μάλλον ατυχή είναι. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Κυριάκος Κωφιδης Εδεσσα.

GoodNightRedSide είπε...

Αγαπητέ φίλε του Εδεσσαϊκού, το να λέτε ότι δεν μυξοκλαίτε, είναι σαν να θέλετε να παίξετε με την νοημοσύνη μας. Το είδαμε πολλές κατά το φετινό πρωτάθλημα, να διαμαρτύρεστε μόνιμα κατά της διαιτησίας, όταν δεν κερδίζετε, και να σας φταίνε οι πάντες, εκτός από την ανικανότητα των ποδοσφαιριστών σας. Έχετε κάνει την τρίχα, τριχιά, και η επαναλαμβανόμενη κλάψα σας θα γίνει πηγή έμπνευσης για το σενάριο κάποιας δραματικής τηλεοπτικής σειράς.
Αν κάτι μένει από την φετινή πορεία της ομάδας σας, είναι η σκανδαλώδης εύνοια που επέδειξαν οι αθλητικοί δικαστές, μετά από την παρέμβαση Αντωνίου, και η διαφαινόμενη βαρύτατη τιμωρία σας για τον άγριο ξυλοδαρμό του βοηθού διαιτητή, στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, κατέληξε σε μία απόφαση - σκάνδαλο, που ούτε καν το ποδοσφαιρικό κατεστημένο της Αθήνας δεν θα φανταζόταν για τις αγαπημένες ομάδες της ποδοσφαιρικής μαφίας (Ολυμπιακό και ΑΕΚ).
Περαστικά σας και καλή παραμονή στην κατηγορία, την μόνη κατηγορία μετά το Τοπικό της Πέλλας, στην οποία μπορείτε να σταθείτε, για όσο καιρό ακόμη μπορέσετε να σταθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας . Η άποψή σας σεβαστή αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνώ με αυτήν . Για το θέμα των Γιαννιτσών έχω και εγώ την γνώμη ότι ευνοηθήκαμε ( αν και οι περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το θέμα πήρε εντελώς υπερβολικές διαστάσεις ) . Σας ευχαριστώ που προσέξατε το σχόλιό μου και απαντήσατε με τρόπο σχετικά ευπρεπή . Κωφίδης Κ. , Έδεσσα .

GoodNightRedSide είπε...

Καλησπέρα σας.
Η κάθε άποψη είναι σεβαστή, εφόσον δεν περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Να είστε καλά και καλή συνέχεια.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα