Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

"Κόπηκαν"στα αγωνιστικά "τεστ" της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μάνταλος, Γιάχος και κάποιοι βοηθοί, δεν πήγε ο Θάνος..



"ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ" ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ"
Το τελευταίο σεμινάριο της "αμαρτωλής" θητείας της πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Καραμελίδη, του Σωμαρακάκη που ακούγεται στις υποκλοπές της ΕΥΠ να "γλύφει" τον Σάββα Θεοδωρίδη και του...έντιμου Βασσάρα (με τους ...γνωστούς ...αδαμάντινους φίλους του στο Νομό...) μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω της διαφαινόμενης  αντικατάστασης της σύντομα από νέα πρόσωπα και το περίφημο "Ισπανικό μοντέλο" .
 Στην ανασφάλεια που νιώθουν μάλιστα αρκετά από τα "υποχείρια" του σημερινού καθεστώτος  ενόψει αλλαγών αλλά κυρίως εκλογών στην ΕΠΟ. οφείλεται προφανώς και το γεγονός ότι "κόπηκαν" στα νέα αγωνιστικά τέστ (40 χ75μ) οι Μάνταλος, Γιάχος και κάποιοι βοηθοί  ενώ δεν πήγε καν στο σεμινάριο  δηλώνοντας κώλλυμα ο Θάνος. Σε "σφαγή" εξελίχθηκαν επίσης τα "τεστ" της Β Εθνικής με δεκάδες αποτυγχόντες...
Και όλα αυτά βέβαια γιατί στις περισσότερες Ενώσεις της χώρας τα τελευταία χρόνια και ειδικά στην Πέλλα  των Αντωνίου-Καρακελίδη ,η εκγύμναση των διαιτητών έχει εγκαταλειφθεί παντελώς και τα αγωνιστικά τεστ στο ξεκίνημα κάθε σεζόν είναι μια παρωδία..
Προφανώς γιατί οι σημερινοί "διαιτητοπαράγοντες" της πληοψηφίας  αρέσκονται να βλέπουν στα γήπεδα διαιτητές και βοηθούς υπέρβαρους και  ..ασορτί με τα δικά τους κιλά (...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα