Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλλευ Ελλάδας ζητά από την ΕΣΠΕΜ να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Συνδέσμου Μακεδονίας...



Οχι μόνο δεν κάνουν πίσω στην αποχή τους για 3η συνεχόμενη εβδομάδα , από τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ, οι Διαιτητές βόλλευ του τοπικού Συνδέσμου , αλλά με επιστολή της προς την Ενωση , η Ομοσπονδία τους ζητά την ,άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων της, επικαλούμενη τον νόμο 2725/99....Αναλυτικά η επιστολή


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΔΒΕ ΠΡΟΣ ΕΣΠΕΜ
  Αριθ. Πρωτ. 158                                                                
                                                                                         Αθήνα   17/10/2016

    ΠΡΟΣ                                                                                                  
   ΕΣΠΕΜ


Αγαπητοί  συνεργάτες,
         με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι συνεχίζετε να εκτρέπεσθε της νομιμότητας και να μην συμμορφώνεστε με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου (2725/99) και του κανονισμού διαιτησίας της ΕΟΠΕ. Τέτοιου είδους πρακτικές δεν συνάδουν με το αίσθημα δικαιοσύνης και δεν προάγουν την συνεργασία που θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των φορέων του αθλήματος.
      Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι οι επιτροπές διαιτησίας, θα πρέπει να στελεχώνονται από μη ενεργούς διαιτητές, που θα επιλέγονται με διαφανείς και σύννομες διαδικασίες και πάντα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανόνες.
      Για εμάς η τήρηση του αθλητικού νόμου και του κανονισμού διαιτησίας δεν είναι υποχρέωση, αλλά προαπαιτούμενο, προκειμένου να διασφαλίσουμε με σεβασμό, την ισονομία και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα