Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2016

Σοβαρό επεισόδειο σε βάρος διαιτητή στις Αμπελιές,.... υπάρχει "κάπου" η ΕΠΣ Πέλλας?

κάπου

Σοβαρό επεισόδειο σεβάρος του αξιολογημένου διαιτητή Μαυρίδη σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στις Αμπελιές  μετά την λήξη της αναμέτρησης του τοπικού Αρη με το Μάνδαλο που έληξε 0-4 υπέρ των φιλοξενουμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες "αξιωματούχος" της τοπικής ομάδας επιτέθηκε στον νεαρό διαιτητή την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο , τον εξύβρισε  και του προκάλεσε φθορές στο Ι.Χ, του πριν προλάβουν να παρέμβουν άλλοι εκπρόσωποι του σωματείου. Ο διαιτητής επιφυλάσεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για την υποβολή μήνυσης αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι η απουσία της ΕΠΣ Πέλλας από τα γήπεδα ειδικά της Α1,όπου η ιδιότητα του παρατηρητή αγώνα έχει ουσιαστικά...καταργηθεί αφήνωντας έτσι , απούσας και της αστυνομίας, απροστάτευτους  τους διαιτητές , συχνά ως "πρόβατα σε σφαγή"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σε παρακαλούσα αγαπητέ Κ. Ροδοβιτη να μη σπιλώνετε με τόση ευκολία την υπόληψη μιας ομάδας που ουδέποτε έχει συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο της χωρίς μάλιστα να έχετε πάρει την εκδοχή και των δυο εμπλεκομένων .

Ανώνυμος είπε...

Στις Αμπελειές πρώην συνάδελφοι σου έρχονται και έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση και το ξέρεις καλά.Επειδή λοιπόν δεν ενημερώθηκες τι έγινε καλό είναι να μην θίγεις ένα ολόκληρο χωριό.Όσο για τον διαιτητή ας κοιτάξει την δουλειά του γιατί είναι ένας αξιόλογος διαιτητής αλλά μάλλον χθες βρισκόταν σε άλλο γήπεδο(δες πρώτο γκολ οφσάιτ,2 και 3ο γκολ ανύπαρκτα φάουλ).Απαιτώ σαν αναγνώστης σου να μάθεις την πραγματική αλήθεια και να μην προκαλείς εντυπώσεις για ένα ολόκληρο χωριό που στα τόσα χρόνια έχει δείξει το ήθος του για να έρχεται ο κάθε Αργυρός και Μαυρίδης και να κάνουν το κομμάτι τους εις βάρος ενός ολόκληρου χωριού.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ολόκληρο καλοκαίρι κάποια άτομα βάζουν λεφτά από το υστέρημά τους και χάνουν χρόνο από τις οικογένειες τους και μετα κάνουν αυτοί τα όργια τους και το παίζουν τζάμπα μάγκες που είναι η επς τότε ? Όλοι εύκολα κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε κύριε Ροδοβιτη.. Κάνετε μια αξιόλογη δουλειά σε αυτό το σαιτ παρακαλώ να μάθετε την αλήθεια και να κάνετε νέα δημοσίευση με την αλήθεια και όχι παρόμοιες αναρτήσεις καφενείου

oydeteros είπε...

Κε Ροδοβιτη απο ποια πηγη πληροφορηθηκατε τοσο συντομα το συμβαν?μηπως απο την πλευρα του διαιτητη και αν ναι πως δημοσιευετε κατευθειαν το κειμενο?μηπως ειναι πνευματικο σας παιδι ο συγκεκριμενος διαιτητης και τον αβανταρετε τοσο(αξιολογημενος)λες και δεν ξερουμε πως γινονται οι αξιολογησεις!αν ημουν στην θεση του ανθρωπου που κατηγορειτε θα σας ειχα κανει ηδη μηνυση και τους δυο.Απο σημερα δεν σας ξανα διαβαζω γιατι καταλαβα οτι υπηρετειτε ενα συγκεκριμενο σκοπο!

Φίλαθλος Πελλας είπε...

Παιδιά να ηρεμήσουμε λίγο καταρχάς γιατί το επεισόδιο ήταν σοβαρό και προέχει να το καταδικάσουμε όλοι ως συμβάν απαράδεκτο εξ ορισμού και μετά να αναζητήσουμε τις όποιες αιτίες ή τις δικαιολογίες βάσιμες ή μη.
Και ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι σέβομαι και εκτιμώ απόλυτα και τις προσπάθειες και τις θυσίες και τον μόχθο των παραγόντων και δεν είχα καμμία πρόθεση να θίξω όυτε το σωματείο ούτε την τοπική κοινωνία συνολικά. Τονισα άλλωστε ότι έγιναν προσπάθειες να συγκρατηθεί ο δράστης του επεισοδίου από παράγοντες της ομάδας.
Τώρα το αν είναι δικαίως ή όχι αξιολογημένοι κάποιοι διαιτητές ασφαλώς και δεν είναι δική μου αρμοδιότητα και ευθύνη ,αλλά της ΕΠΣ άρα εμμέσως και των ίδιων των σωματείων.
Εγώ προσωπικά έπαψα να είμαι διαιτητής εδώ και 2 χρόνια καταγγέλλοντας ουκ ολίγες φορές δημόσια στον Τύπο όλη αυτή την αδιαφάνεια και την αναξιοκρατία στην οποία αναφέρεσται αλλά δεν βρήκα ποτέ την ελάχιστη συμπαράσταση από κάποιο σωματείο.
Εγώ έχω μιλήσει ανοιχτά για γραπτά και αγωνιστικά τεστ παρωδία κάθε Φθινόπωρο, για ορισμούς ημετέρων σε παιγνίδια με εντελώς αδιαφανή και αναξιοκρατικά κριτήρια , για παρατηρητές διαιτησίας "γλάστρες" που συγκαλύπτουν τα κακώς κείμενα, για έλλειψη παρατηρητών αγώνων στα γήπεδα και για πλημελή μέτρα προστασίας όλων ,ώστε να μη χρειάζεται οι παράγοντες να κάνουν τους χωροφύλακες ή τους μπράβους οι ίδιοι στα γήπεδα γνωριζοντας ότι τα σπασμένα θα τα πληρώσουν μετά από το υστέρημά τους. Που είναι όμως η φωνή των ομάδων για όλα αυτά στις ΣυνελΈΎσεις της ΕΠΣ? Παραβρέθηκα σε μία από τις τελευταίες Γ.Σ τον Μάιο και δεν άκουσα λέξη για όλες αυτές τις "ταμπακέρες"γιατί? Υπάρχει κάποιος φόβος μήπως για αντίποινα?
Και γιατί στο κάτω κάτω δεν δημιουργείται ένα όργανο των σωματείων στα πρότυπα της Σούπερλίγκα ή της Φούτμπωλ Λήγκ να ζητήσει και να διεκδικήσει ρόλο στην διοργάνωση και την διαφάνεια των πρωταθλημάτων (που οι ίδιοι οι παράγοντες τα πληρώνουν άλλωστε με το αίμα τους) και όχι να είναι ερμαιο των αποφάσεων μια απρόσωπης ΕΠΣ ΜΕ ΔΕΙΛΟΎς ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΌΜΕΝΟΥΣ συμβούλους και κάποιων αιώνιων καρεκλοκένταυρων Διαιτητοπατέρων που δρούν ανεξέλεγκτα και προκλητικά στο προσκήνιο και το παρασκήνιο? Εδώ φθάσαμε σε σημείο ο "γιός" να απειελεί ουσιαστικά τους διαιτητές της σημερινής ΕΠΣ της οποίας αναπληρωτής πρόεδρος είναι ο...πατέρας του και δεν αντέδρασε κανείς,ο κάθε Μαυρίδης και Αργυρός είναι το Πρόβλημα? Η μήπως βρίσκεται πολύ βαθύτερα και θα πρέπει τα ίδια τα σωματεία και οι αιμοδότες παράγοντες τους με ειλικρίνεια ,αποφασιστικότητα και τόλμη χωρίς συμβιβασμούς , φοβίες και εξωραισμούς να το αναζητήσουν επιτέλους αν θέλουν ένα πραγματικά καλύτερο ποδόσφαιρο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαι διατεθειμένος να δημοσιεύσω την οποιαδήποτε επίσημη θέση του σωματείου για το επεισόδειο και τα αίτια που το προκάλεσαν , τηρώντας την δεοντολογία και το δικαίωμα όλων των εμπλεκομένων να παραθέτουν την δική τους όπτικη για ένα συμβάν

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα