Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2019

Τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα σε αξιωματούχο του Εθνικού Αριδαίας, από την Πειθαρχική της ΕΠΣ Πέλλας










ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
ΑΔΕΜΗΣ              Φ.           ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                  ΔΩΡΟΘΕΑΣ                          1ΑΓ         10 ΕΥΡΩ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ι.                  ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000                                                    1.             10
ΣΥΡΩΚΑΣ            Β.           ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ       ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ                           1.             10
ΤΣΑΠΚΙΝΗΣ       Σ.                  ΑΡΗΣ                                     Π ΗΛΙΑ                           1.             10
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ    Χ.                            «                                               «                           1.             10
Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 18-2-2019.

ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στον υπεύθυνο Α’ βοηθειών του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ Κ., ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από κάθε επίσημο αγώνα του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 26-1-2019, μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ.
Η έναρξη της ποινής η 8-2-2019 και λήξη η 27-2-2019.

-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στον εκπρόσωπο του σωματείου ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Χ., ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 3-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ-ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο   προπονητής του σωματείου Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Δ.,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 6-2-2019, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ- Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ.

Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο   υπεύθυνος Α’ βοηθειών του σωματείου ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν Κ ΒΡΥΣΗΣ  κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ι.,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 6-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΒΡΥΣΗΣ.
Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα