Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017

Πως γράφτηκε το 1-1 στο ντέρμπυ Εξαπλάτανος-Εδεσσαϊκός (βίντεο)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τρέχουμε . Δυστυχώς αποδείχθηκα άθελά μου σωστός στους φόβους μου για το κόστος που μπορεί να είχε η αναποτελεσματικότητά μας . Με εντελώς άδικο και τραγικό τρόπο χάθηκαν 4 βαθμοί σε Κρύα Βρύση και Εξαπλάτανο. Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με αφετηρία ίδια για τους τρεις (εμάς , το Μαυροβούνι και τον Εξαπλάτανο).Όσο και αν κατά τη γνώμη μου η ομάδα μας είναι κλάσεις ανώτερη από τους υπόλοιπους το +5 δεν είναι πια στο χέρι μας γιατί έχουμε δύο και όχι έναν αντιπάλους που πρέπει να έχουν απώλειες. Αφήνουμε το παρελθόν πίσω και επικεντρωνόμαστε στον κυριακάτικο αγώνα . Αφού με ψυχραιμία κερδίσουμε την Κυριακή (δεν θα είναι εύκολο με την κακοδαιμονία που μας κυνηγά) , στόχος μας (απολυτα εφικτός) , είναι να μην έχουμε καμμία απώλεια βαθμού μέχρι το τέλος. Εάν αυτό θα είναι αρκετό για τη διαφορά θα φανεί . Βιασύνες και περιττές αντιδράσεις δεν χρειάζονται . Καλή επιτυχία στα παιδιά μας την Κυριακή .Κυριάκος Κωφίδης , Έδεσσα 14/2/2017.
Υ.Γ. 1 Την Κυριακή έχουμε υποχρέωση προς την ιστορία της ομάδας μας και τον εαυτό μας να δώσουμε μαζικό παρόν για να στηρίξουμε τα παιδιά μας.
Υ.Γ.2 Κατά την ταπεινή μου άποψη ίδιον ενός άνδρα είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του και να δείχνει μεταμέλεια έμπρακτη . Επίσης ανδρικό χαρακτηριστικό είναι να μην κρατά μανιάτικο για κάποιο παράπτωμα αλλά να συγχωρεί όταν αυτός που έκανε το παράπτωμα δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια. Αυτά αφορούν την περίπτωση Παπαστεργίου .Εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ .
Και πάλι ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα